Enco
80+ Silver
Be kadardı3050 Laptop arayan için güzel fırsat
Be kadardı3050 Laptop arayan için güzel fırsat
16 17 olması lazımBe kadardı
bu ram yükseltememe mevzusu bence çok anlamsız çünkü bilgisayar zaten ona göre dizayn ediliyo ve fiyatı da ona göre gidip 8gb daha ram alırsan bütçe de ona göre değişiyo zaten ayrıca laptop valorantta 3gb ram kullanıyo 16ya yükseltsen de bi şey değişmiyicekBende o laptopu aldım tek sıkıntısı TN panel olması aynı fiyata Asusun İPS panel olanı var ama o biraz daha çok ısınıyor Acer'de böyle bir problem yok. Ayrıca Acer'in ramı arttırılamıyor ama Asus 4gb olarak geliyor 8 de siz takarsanız 12gb oluyor ben yine de acer tercih ettim hem daha az ısınıyor hemde işlemcisini daha çok beğendim.
Ayrıca Acerin şarjı daha çok gidiyor.
Bahsettiğim Asus bu :https://www.amazon.com.tr/ASUS-Notebook-X515EA-BQ868-i3-1115G4-Graphics/dp/B0BL8G6K6R/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2462ONRC4RXBS&keywords=asus+laptop&qid=1689538547&s=computers&sprefix=asus+laptop,computers,155&sr=1-5
Hı iyi üzülmeyim o zaman16 17 olması lazım
Evet zaten hali hazırda tüm oyunları oynayan bir Masasütü bilgisayara sahiptim oyun oynatması pek umrumda değildibu ram yükseltememe mevzusu bence çok anlamsız çünkü bilgisayar zaten ona göre dizayn ediliyo ve fiyatı da ona göre gidip 8gb daha ram alırsan bütçe de ona göre değişiyo zaten ayrıca laptop valorantta 3gb ram kullanıyo 16ya yükseltsen de bi şey değişmiyicek
Biraz teknolojik ürün olsa toplardım sabahtan beri tek gördüğüm darbeli matkap ve termos olduİndirimlerin sacmalik seviyesi ? ürün mu kalmadi elinizde sayin amazon yetkilileri, hic mi dise dokunur bisey yok?
amazon ilk zamanları böyle değildi. Son bi kaç senede çözdü tr pazarını bindirim indirimlerini de arttırırsa oldu bu iş.İndirimlerin sacmalik seviyesi ? ürün mu kalmadi elinizde sayin amazon yetkilileri, hic mi dise dokunur bisey yok?
vade farksız 6 taksit var düşünmeden aldım öyle söyleyimkulaklık alınır mı sizce steelseries arctics 7p