Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bende o laptopu aldım tek sıkıntısı TN panel olması aynı fiyata Asusun İPS panel olanı var ama o biraz daha çok ısınıyor Acer'de böyle bir problem yok. Ayrıca Acer'in ramı arttırılamıyor ama Asus 4gb olarak geliyor 8 de siz takarsanız 12gb oluyor ben yine de acer tercih ettim hem daha az ısınıyor hemde işlemcisini daha çok beğendim.
Ayrıca Acerin şarjı daha çok gidiyor.
Bahsettiğim Asus bu :https://www.amazon.com.tr/ASUS-Notebook-X515EA-BQ868-i3-1115G4-Graphics/dp/B0BL8G6K6R/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2462ONRC4RXBS&keywords=asus+laptop&qid=1689538547&s=computers&sprefix=asus+laptop,computers,155&sr=1-5
bu ram yükseltememe mevzusu bence çok anlamsız çünkü bilgisayar zaten ona göre dizayn ediliyo ve fiyatı da ona göre gidip 8gb daha ram alırsan bütçe de ona göre değişiyo zaten ayrıca laptop valorantta 3gb ram kullanıyo 16ya yükseltsen de bi şey değişmiyicek

bu ram yükseltememe mevzusu bence çok anlamsız çünkü bilgisayar zaten ona göre dizayn ediliyo ve fiyatı da ona göre gidip 8gb daha ram alırsan bütçe de ona göre değişiyo zaten ayrıca laptop valorantta 3gb ram kullanıyo 16ya yükseltsen de bi şey değişmiyicek
Evet zaten hali hazırda tüm oyunları oynayan bir Masasütü bilgisayara sahiptim oyun oynatması pek umrumda değildi

İndirimlerin sacmalik seviyesi ? 😀 ürün mu kalmadi elinizde sayin amazon yetkilileri, hic mi dise dokunur bisey yok?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,180
Üyeler
186,716
Son üye
kassandra29
Geri