Lympha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 807
hocam alanların geneli al-sat için alıyor.9kya da alınacak bir şey değil ben bu parayı 1 ayda kazanıyorum hayvan gibi çalışık forum zengin arkadaşlarla mı dolu![]()
hocam alanların geneli al-sat için alıyor.9kya da alınacak bir şey değil ben bu parayı 1 ayda kazanıyorum hayvan gibi çalışık forum zengin arkadaşlarla mı dolu![]()
al sat yapılır mı hocam bundan
Ne alakası var benimde bir aylık param. Ben severek veriyorum9kya da alınacak bir şey değil ben bu parayı 1 ayda kazanıyorum hayvan gibi çalışık forum zengin arkadaşlarla mı dolu![]()
?Bu flaş indirimler sabah 8 de mi başlıyor?
sanırım
Jabra'dan bir tık daha iyi ama senin seviyeni karşılar mı bilemiyorum elbettebass ı iyi midir? bass olmazsa olmazım![]()
Kardeşim seninle yaşıt olan yurt dışında ki adam 250 birim ile bu kulaklığı alıyor bari onun için üzül 9k nedir yaNe alakası var benimde bir aylık param. Ben severek veriyorum
Bu va değil diye biliyorum hocam. Samsungda bu üründen 2 model var biri va biri ıps. Ayrıca 4070ti için elimdeki monitörü sattım 2k almak istiyorum yani monitör hoşuma gitti ama alınır mı bilemedim.
32 inç çok büyük be kanka bende gördüm de bunu bir ucundan diğerine bakana kadar şaşı olurum.
bu iyi gibi geldi ama bilemedim
80 milyonluk ülkede 9k ya alabilecek çok adam var yurtdışında 250 birime alıyorlar diye bu ülkede satmasınlar mı ürünü?Kardeşim seninle yaşıt olan yurt dışında ki adam 250 birim ile bu kulaklığı alıyor bari onun için üzül 9k nedir ya![]()
Bizim iş veren ben devletin yasalarını uyguluyorum. Git onlara hesap sor diyo maalesef knkKardeşim seninle yaşıt olan yurt dışında ki adam 250 birim ile bu kulaklığı alıyor bari onun için üzül 9k nedir ya![]()
konunun bununla ne alakası var ürün satar tabii ki ülke de taksitle vs ile bile alan bir sürü insan vardır ve niye bu kadar gerginsin kankam.80 milyonluk ülkede 9k ya alabilecek çok adam var yurtdışında 250 birime alıyorlar diye bu ülkede satmasınlar mı ürünü?
yapılır evi arabayı sat al.al sat yapılır mı hocam bundan