AggY
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
bu hediye kartını kullanma süresi varmı hocam3 ay önce aldığım şampuan indirime girdi diye 45 lira çek verdiler. İnanılmaz hizmet![]()
bu hediye kartını kullanma süresi varmı hocam3 ay önce aldığım şampuan indirime girdi diye 45 lira çek verdiler. İnanılmaz hizmet![]()
10 yıl.bu hediye kartını kullanma süresi varmı hocam
Verecek ama hediye çeki olarakbeyler bi sorum var demin ıphone 12 mini 64 gb beyaz 22.345 liraya düştü ben dün 25e almıştım aradaki farkı yine vericek mi mesela amazon
valla farketmez hediye çeki falan verirse zaten bedavaydı telefon bedavanın bedavası olur tadından yenmez bugün konuştum müşteri temsilcisiyle verilir dedi ama bilmiyorumVerecek ama hediye çeki olarak![]()
Al benden de o kadar,hadi bakalımiphone mini serisi indirime girmezse jeff bezos sana hakkımı helal etmiyorum prime üyeligimide iptal edicem hadi bakalım
Çok uğraştım da iphone 13 pro max bidaha gelmedi yaallah allah niye ban yedin kral ben aynı hesaptan 3 tane iph 13pro max aldım hala bir sey yok banlıyorlar mı ya öyle , eğer öyleyse ayrı ayrı hesap açayım
Sen alırken cihaz "prime day fırsatı" diye satılıyorsa kesinlikle verirler.valla farketmez hediye çeki falan verirse zaten bedavaydı telefon bedavanın bedavası olur tadından yenmez bugün konuştum müşteri temsilcisiyle verilir dedi ama bilmiyorum
evet hocam öyleydiSen alırken cihaz "prime day fırsatı" diye satılıyorsa kesinlikle verirler.
ya 25k fiyatada razıyım bende alsam keşke offfevet hocam öyleydi
valla ben de kendime almadım kız arkadaşıma aldım ama düşünüyorum acaba bi tane de kendime mi alsaydımya 25k fiyatada razıyım bende alsam keşke offf