asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,997
1500 e böyle marka ayakkabı varmı kaliteli kendi sitesinde 3k satıcı amazonkelepir çok iddialı olmuş
1000-1100 aralığını görmüştü geçen black fridayde almamıştım1500 e böyle marka ayakkabı varmı kaliteli kendi sitesinde 3k satıcı amazon
900 küsüre de ben almıştım1000-1100 aralığını görmüştü geçen black fridayde almamıştım![]()
adidaslarda bu fiyata düşüyor ki ben kendim bershka giyiyorum genelde indirimlerle hep bu seviyelere düşüyor kötü demedim ayrıca fiyatlara. Kelepir çok boş iddia1500 e böyle marka ayakkabı varmı kaliteli kendi sitesinde 3k satıcı amazon
Alıntıyı görüntüle
![]()
Erkek UA Charged Surge 4 Koşu Ayakkabısı
Erkek UA Charged Surge 4 Koşu Ayakkabısı Gri ürününü incelemek ve her detayı öğrenmek için hemen tıklayın!www.underarmour.com.tr
örnek
türkiyede amerika avrupa kalitesinde mal yokkiAmerika ve Avrupa’daki ürünlere kıyasla çok daha dandik ama yine de iyi fiyat alınabilir çoğu zaman bu fiyatlara düşüyor ama Amazon’da aceleniz yoksa haberiniz olsun
piyasada güncel ayakkabı fiyatlarından haberiniz varmı acaba 1000 ila 2000 arası marka firma için kelepirdiradidaslarda bu fiyata düşüyor ki ben kendim bershka giyiyorum genelde indirimlerle hep bu seviyelere düşüyor kötü demedim ayrıca fiyatlara. Kelepir çok boş iddia
Puma ve nikelarda kalite farkı göremedim sadece pumanın trde ucuz olan kesimlerinde vardı ama under armour, skechers, new balance, columbia gibi markalar aşşırı dandik Amerika Avrupa ürünlerine göretürkiyede amerika avrupa kalitesinde mal yokki
nike türkiyeden çekildi zaten tr de satış yok siteside açılmıyor puma konsunda laf edemem bilmiyorum tr de nike satanlar avrupadan kendi özel anlaşma ile getirtiyordurPuma ve nikelarda kalite farkı göremedim sadece pumanın trde ucuz olan kesimlerinde vardı ama under armour, skechers, new balance, columbia gibi markalar aşşırı dandik Amerika Avrupa ürünlerine göre