Daha iyi monitörler var, bence kargoyu almayın iade edilsin.2.194
Son düzenleme:
Daha iyi monitörler var, bence kargoyu almayın iade edilsin.2.194
Örnek olarak bi tane atarmısın
Pek bi fiyat farki yok ve ben peşin fiyatına 12 ay taksitle aldigim icin daha kardayim![]()
AOC 27G2AE 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC 27G2AE 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Pek bi fiyat farki yok ve ben peşin fiyatına 12 ay taksitle aldigim icin daha kardayim![]()
AOC 27G2AE 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC 27G2AE 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Olay sadece fiyat farkı değil attığım monitör daha iyi, Hepsiburadada peşin fiyatına 9ay taksit var.Pek bi fiyat farki yok ve ben peşin fiyatına 12 ay taksitle aldigim icin daha kardayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pek bi fiyat farki yok ve ben peşin fiyatına 12 ay taksitle aldigim icin daha kardayim
Dağıtıma Çıkmamış Bugün Gelmez.Tamam
Vallamibende de oldu böyle bir durum. Akşam saat 9,30 gibi yarın teslim edilecek diye güncellendi sistem. Umudumu tam kesmiştim ki 22.10 gibi kargom geldi
Benimkide öyle olur inşallahbende de oldu böyle bir durum. Akşam saat 9,30 gibi yarın teslim edilecek diye güncellendi sistem. Umudumu tam kesmiştim ki 22.10 gibi kargom geldi
Tamam bilgi için teşekkürlerDağıtıma gün içinde 4 periyot ile çıkılıyor sabah 9.00 öğlen 15.00 akşam 18.00 ve 20.00 bu saatlerden sonra kontrol et dağıtıma çıkmaz ise gelmeyebilir.
Ne anlamda daha iyiOlay sadece fiyat farkı değil attığım monitör daha iyi, Hepsiburadada peşin fiyatına 9ay taksit var.
Renk gamutu daha geniş ve gecikme suresi daha az.Tamam bilgi için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne anlamda daha iyi
Gerçeği yansıtmıyor orda yazan 1ms değeri, aldığın monitör 21ms gecikme süresine sahip. Benim attığım 7ms civarındaQyni gecikme suresi ikiside 1