Yardım AMAZON SİPARİŞ İPTALİ

Muci46

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
566
1633773377529.png

arkadaşlar 5 ayrı kredi kartından sipariş ettim kartı 5 dk sonra iptal etti hep.... ürünüde alamamış oldum sizce neden? ürün stokta sadece 1 tane var olarak gözüküyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon TR den Germany satıcısı üzerinden almayı denedim hep.

Demek ki Stokta kalmamış hocam.

Stokla alakası yok 3'den fazla siparişlerde iptal ediyorlar.

Belki de 5 tane aldığın içindir.

Ya arkadaşlar şipariş iptal edildikçe yeniden almayı denediğim için böyle liste oluştu.....
Stokla alakası yok 3'den fazla siparişlerde iptal ediyorlar.
bak varmış , öğrenmiş oldun.
Bide 5 tane sipariş edecek olsam neden tek tek sipariş edeyim :')

Ya arkadaşlar şipariş iptal edildikçe yeniden almayı denediğim için böyle liste oluştu.....

bak varmış , öğrenmiş oldun.
Bide 5 tane sipariş edecek olsam neden tek tek sipariş edeyim :')
Hem neden diye soruyorsun, cevap verince de çok bilmiş gibi cevap veriyorsun. Senin amacın bir şeyler öğrenmek değil bence hava atmak. Alkolik, hapçı otçu musun ne kullanıyosan kafan baya güzel. Engelledim.

Hem neden diye soruyorsun, cevap verince de çok bilmiş gibi cevap veriyorsun. Senin amacın bir şeyler öğrenmek değil bence hava atmak. Alkolik, hapçı otçu musun ne kullanıyosan kafan baya güzel. Engelledim.
Neden böyle bir dil kullandın anlamadım , ne hapcıyım ne otcu ne alkoliğim nede kafam güzel. Laflara bak ya :D gücendin mi şen alındın mı şennnnn bide KORKUDAN engelledim yazmış :d sabır sabır sabır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ah klavye delikanlıları ah korktugundan engellemese bide ahh ahhh :) karşımda tartısacak adamda yok bende suc profil fotoğrafı ekran kartı olan birini neden takıyorsam.... bendeki de sacmalık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,783
Üyeler
186,939
Son üye
Erdem0808
Geri