kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Hayır güvenilir değil.
Sahibi jeff bezos adında bir dolandırıcı.
Sahibi jeff bezos adında bir dolandırıcı.
hocam 1 günlük teslim diyorsanız hepsiburada da öyle 1 veya 2 güne ürünlerim hep geliyorAmazon siparişin gelince onu ezmeyi bırak gömersin.
Kutulama, Prime avantajları, iade süreci...hocam 1 günlük teslim diyorsanız hepsiburada da öyle 1 veya 2 güne ürünlerim hep geliyor
haklısınız fakat hepsiburadanın başarısını ezemem kusura bakmayınKutulama, Prime avantajları, iade süreci...
Ben ezerim, amazon varken.haklısınız fakat hepsiburadanın başarısını ezemem kusura bakmayın
KARGOlamayı makinalar yapıyor sanırsam o konuda kötüler ama memnuniyet her şeyde kimse eline su dökemezAmazon siparişin gelince onu ezmeyi bırak gömersin.
Kargolama on numara ?KARGOlamayı makinalar yapıyor sanırsam o konuda kötüler ama memnuniyet her şeyde kimse eline su dökemez
Youtubede inceleme videolarını izlemeden alma o kasayi bence ben ilk basta alicaktim Vazgeçtim dark guardian aldim memnunumArkadaşlar bu kasayı alıcağım güvenilir mi https://www.amazon.com.tr/MSI-Mag-F...ords=msi+mag+forge+101m&qid=1608571319&sr=8-1
HDD Aldım adamlar poşetinde içine kağıt koyup yollamış.HDD öyle yollanmaz ama sağlam geldi yaniKargolama on numara ?
aynen kardeşim o konuda gerçekten haklısın bak bende farkettim onuHDD Aldım adamlar poşetinde içine kağıt koyup yollamış.HDD öyle yollanmaz ama sağlam geldi yani