Neler Yeni

Amazon üzerinden alınan Msi Monitör değişimi??

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Oğuz
Merhaba arkadaşlar.
Ben temmuz ayında ikinci el Msi Mag 274qpf qd monitör aldım.
Ürünün garantisi faturası var.
2 adet ölü pixel ve ön panelde soyulma mevcuttu. Servis pointe gönderdim, yapılan inceleme sonucu iade/değişim raporu verdiler. Ben bu ürünü nasıl değişim yaptırabilirim. Sonuçta monitörü ilk sahibi amazon üzerinden almış. Daha önce hiç yaşayan var mı bu durumu?
Amazonun telefon numarası var mı acaba?

Pckopat

80+ Silver
Hocam değişim talep edin. Aksi bir durumda ürünü kimden aldıysanız onunla irtibata geçin.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
Emir
Kimden aldıysa iletişime geçmesine gerek yok.Ücret iadesi de saçma olur gayet güzel monitörünüz.Değişim yaptırablrsnız amazonla iletişme geçip.

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Lütfü A
Kimden aldıysa iletişime geçmesine gerek yok.Ücret iadesi de saçma olur gayet güzel monitörünüz.Değişim yaptırablrsnız amazonla iletişme geçip.
ilk alanın fatura adresine gönderiliyor diye duydum, ikinci sahibi kendi adresini verebiliyor mu?

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk alanın fatura adresine gönderiliyor diye duydum, ikinci sahibi kendi adresini verebiliyor mu?
İlk alan kişinin onayı gerekiyor. Ve ücret iadesi onun kartına gidiyor. Değişim yapılsa dahi satın alan kişinin adresine gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mecbur geçmem gerekiyordu. Ücret iadesini alacağım.

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Lütfü A
İlk alan kişinin onayı gerekiyor. Ve ücret iadesi onun kartına gidiyor. Değişim yapılsa dahi satın alan kişinin adresine gidiyor.

tanıdık biri miydi hocam ? kötü niyetli biirnden alırsak ürün elimizde patlamış mı olacak yani 😀

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
Emir

ilk alanın onay nasil gerekiyor.Bu mantıkla 2.el garantili ürün alındığında ilk alan kişiyle mi uğrasılacak?Degişim raporu verildiyse firmayla iletisime geçip iletisim ve adres bilgisini verip degişim yapiyorsunuz diye hatırlıyorum.Ek olarak ucret iadesinide kendiniz hangi karta aktarmak istiyorsaniz oraya aktarıyorsunuz diye biliyorum.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk alanın onay nasil gerekiyor.Bu mantıkla 2.el garantili ürün alındığında ilk alan kişiyle mi uğrasılacak?Degişim raporu verildiyse firmayla iletisime geçip iletisim ve adres bilgisini verip degişim yapiyorsunuz diye hatırlıyorum.Ek olarak ucret iadesinide kendiniz hangi karta aktarmak istiyorsaniz oraya aktarıyorsunuz diye biliyorum.
Hocam şöyleki benim adıma düzenlenen değişim raporunu bile kabul etmiyor Amazon. Fatura sahibinin üzerine olması gerekiyormuş

tanıdık biri miydi hocam ? kötü niyetli biirnden alırsak ürün elimizde patlamış mı olacak yani 😀
Zaten bir daha ikinci el monitör asla almayacağım asla ve asla

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Lütfü A
Hocam şöyleki benim adıma düzenlenen değişim raporunu bile kabul etmiyor Amazon. Fatura sahibinin üzerine olması gerekiyormuş

Zaten bir daha ikinci el monitör asla almayacağım asla ve asla
hocam aralarında olması gerektiği kadar çok fark olmuyor zaten.3-5 koy, taksitle kampanyayla aynı fiyata alınabilir.İkinci el güzel dedik diye coştular, sıfırından pahalıya bile ilan koyanlar var.

Umarım sıkıntısız halledersiniz ilk sahibiyle..

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Oğuz
hocam aralarında olması gerektiği kadar çok fark olmuyor zaten.3-5 koy, taksitle kampanyayla aynı fiyata alınabilir.İkinci el güzel dedik diye coştular, sıfırından pahalıya bile ilan koyanlar var.

Umarım sıkıntısız halledersiniz ilk sahibiyle..
Konuştum görüştüm. Allah'tan aldığım arkadaş çok iyi niyetli aksi biri olsaydı uğraş dur ondan sonra.

Top Bottom