Neler Yeni

AMAZON VE ASUS MAĞDURİYETİ

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Evet arkadaşlar en son para iadesini kabul etmek zorunda kalmıştım peki nemi oldu 3600 TL almış olduğum ürün 600 TL vergi kesildi kalan 3000 bin TL tarafıma 6 taksitle ödeme yapılacak 6 ay daha bekleyeceğim Allah Amazon'nun bin belasını versin

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
Amazon da satışı devam eden ürünse tekrar satın alın farkı veririz diyorlar ama satışı yoksa hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar sadece aldığın fiyattan iade ediyorlar.
Öyle satış yerleri var ki o parayı bile geri alamadığın oluyor maalesef buna bile şükrettiriyorlar...
Satın alırken bende bu olaya dikkat etmeye başladım eski üretim ürünse ve üretimi durmaya yakınsa ya da durmuşsa almamaya çalışıyorum çünkü iade konusunda hep sıkıntı oluyor.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
thh başvurun uzun süreç ama hakkınızı alın
Para iadesini kabul ettim THH bitti artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon da satışı devam eden ürünse tekrar satın alın farkı veririz diyorlar ama satışı yoksa hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar sadece aldığın fiyattan iade ediyorlar.
Öyle satış yerleri var ki o parayı bile geri alamadığın oluyor maalesef buna bile şükrettiriyorlar...
Satın alırken bende bu olaya dikkat etmeye başladım eski üretim ürünse ve üretimi durmaya yakınsa ya da durmuşsa almamaya çalışıyorum çünkü iade konusunda hep sıkıntı oluyor.
Evet çok haklısınız bende yeni monitör almak zorundayım ürün cıkış tarihine bile bakıyorum artık 2024 tarihinde çıkan ürün alacağım

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Amazon monitör konusunda uğraştırıyor ne yorumlar gördüm bir ölü pixel çıktı iki günde değiştirdiler diyen 2 ips yanığı için servis servis dolaştım önce doa raporu almaya çalışın vermezlersede değişim sağlarız dediler sonra stokta kalmadı ona rağmen pazaryeri satıcısından temin edip amazon güvencesiyle ulaştırırız dediler stok girdi rapor şartı koştular olan ips panele oldu neyse amazon adamdır

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Para iadesini kabul ettim THH bitti artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet çok haklısınız bende yeni monitör almak zorundayım ürün cıkış tarihine bile bakıyorum artık 2024 tarihinde çıkan ürün alacağım

Bu videodaki bilgileri de kullanarak THH'ye tekrar başvuru yapmanız fayda sağlayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,789
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom