Neler Yeni

Öneri Amazon Yurt Dışı Ürün Sınırı

Az önce Amazon müşteri hizmetlerinin verdiği Kerry Lojistik Numarası : 0 212 603 32 39'nı aradım kendilerine şunu belirtim Yurt Dışından 3 adet ürün aldım 2 adet ürünün takip no aynı 1 adet farklı (2+1 şekilde sipariş verdim ben) gümrükte kalır mı dedim evet dedi ürünlerde sipariş no farklı olmasına rağmen takip kimliği aynı benim (yani aynı kutuda 3 ürün var) 2 adet almanız gerek dedi bana bende takip kimliğini verdim baktı sizin ürününüz geçmiş gümrükten sorun yok dedi fakat şunuda belirtti tamamen gümrükte çalışan kişinin insiyatifinde vs gibisinden bir şey söyledi yani demem oki kendimde dahil bu tür ürünleri alırken 2 adet alıp bırakalım bence gümrükteki çalışanın işi belli olmaz çünkü 2 adet hiçbir şekilde gümrük kalmaz dedi fakat 2'nin üstü kalır dedi geçmesi şans ama kalma ihtimali çok yüksek dedi bilginiz olsun dostlar

Benim ürünlere galiba gümrük çalışanı göz yummuş 😄

Son düzenleme:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Az önce Amazon müşteri hizmetlerinin verdiği Kerry Lojistik Numarası : 0 212 603 32 39'nı aradım kendilerine şunu belirtim 3 adet ürün aldım 2 adet ürünün takip no aynı 1 adet farklı (2+1 şekilde sipariş verdim ben) gümrükte kalır mı dedim evet dedi 2 adet almanız gerek dedi bana bende takip kimliğini verdim baktı sizin ürününüz geçmiş gümrükten sorun yok dedi fakat şunuda belirtti tamamen gümrükte çalışan kişinin insiyatifinde vs gibisinden bir şey söyledi yani demem oki kendimde dahil bu tür ürünleri alırken 2 adet alıp bırakalım bence gümrükteki çalışanın işi belli olmaz çünkü 2 adet hiçbir şekilde gümrük kalmaz dedi fakat 2'nin üstü kalır dedi geçmesi şans ama kalma ihtimali çok yüksek dedi bilginiz olsun dostlar

Benim ürünlere galiba gümrük çalışanı göz yummuş 😄
Dostum amazondan sipariş verirken zaten gümrük bedeli dahil vergilerini ödüyorsun. Vergisini verdiğim şey için gümrük görevlisinin insiyatifine mi kalacağım :D

En İyi Cevap
3
Aylık 5 ürün hakkınız var. Aynı kutuda 3 ürün olamaz diye biliyorum. Yani 2+1 de sıkıntı yok.

Dostum amazondan sipariş verirken zaten gümrük bedeli dahil vergilerini ödüyorsun. Vergisini verdiğim şey için gümrük görevlisinin insiyatifine mi kalacağım :D
Amazon YD den 3 ürün sipariş ver bakalım kalıyor musun kalmıyor musun :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aylık 5 ürün hakkınız var. Aynı kutuda 3 ürün olamaz diye biliyorum. Yani 2+1 de sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazondan 3 ürün sipariş ver bakalım kalıyor musun kalmıyor musun :D
Sıkıntı var dedi dostum bilgin olsun

Dostum biz Kerry Lojistikten daha iyi bilemeyiz doğrumu?

En İyi Cevap
3
Hocam konuya hakimim, aylık 5 ve aynı siparişte 3 ürün sınırı var.
Hocam Kerry Lojistik hepimizden daha çok hakim :) 5 adet var evet ama benim ürünlerin takip no farklı olmasına rağmen aynı takip kimliği ile yani aynu kutuda gelmesi gümrükte kalmasına sebep oluyor dedi

Geçme ihtimali tamamen şans diyebiliriz çalışan isterse bırakır.

En İyi Cevap
3
Hocam Kerry Lojistik hepimizden daha çok hakim :) 5 adet var evet ama benim ürünlerin takip no farklı olmasına rağmen aynı takip kimliği ile yani aynu kutuda gelmesi gümrükte kalmasına sebep oluyor dedi

Geçme ihtimali tamamen şans diyebiliriz çalışan isterse bırakır.
Aynı kutu ise evet, ancak farklı takip numarları dediğiniz için on göre yorum yaptım.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam konuya hakimim, aylık 5 ve aynı siparişte 3 ürün sınırı var.
Sıkıntı var dedi dostum bilgin olsun

Dostum biz Kerry Lojistikten daha iyi bilemeyiz doğrumu?
Hocam yanlış anladınız. Ben böyle bir şey yoktur demedim. Vergisini ödedikten sonra neden gümrükte takılıyor ona saçma dedim. Belki onlarca almaya kalksam okey de bir üründen 3 tane ihtiyacım olamaz mı?

Hocam yanlış anladınız. Ben böyle bir şey yoktur demedim. Vergisini ödedikten sonra neden gümrükte takılıyor ona saçma dedim. Belki onlarca almaya kalksam okey de bir üründen 3 tane ihtiyacım olamaz mı?
Burda saçma olan şu aslında benim ürün için konuşursak takip no farklı ama gönderilirken takip kimliği aynı ve 3 adet ürün aynı kutuda geliyor burada Almanya tarifimi bu şekilde gönderiyor yoksa saticimi bilmiyorum ama Almanya tarafından bu şekilde geldiği için bizler sorun yaşıyoruz maalesef

En İyi Cevap
3
Olabilir fakat 3 taneyi ticari amaç olarak görüyorlar ve ona göre belge istiyorlar. Katılıyorum çok saçma, malum kişinin yırt dışına para akıtmamızı engelleme çabaları ama nafile anlamıyorlar.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
şirket olarak fiyat teklifi alan oldumu hiç amazona yazdım ürünü 2 kutuda tek ürün gibi gönderin diyede öyle bir şey yaparız demedi şirket olarak çok istemiyorlarsa öyle getireceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,747
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom