Yardım Amazon Yurtdışı Alışverişi Hakkında

Kaan™

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
Amazonda yapılan yurtdışı alışverişi diğer yapılan yurtiçi alışveriş ürünlerinin süresini uzatıyor mu?

Amazonda yapılan yurtdışı alışverişi diğer yapılan yurtiçi alışveriş ürünlerinin süresini uzatıyor mu?
Hayır. Amazon’da yaptığın yurtdışı alışverişi, aynı hesapla yaptığın yurtiçi (Türkiye içi) alışverişlerin teslim sürelerini otomatik olarak uzatmaz. Farklı ürünler ayrı depolardan gönderilir; yurtdışı paketlerin gümrük ve uzun taşıma süresi olması, Türkiye içi siparişlerinin zamanı uzatmaz.

Hayır. Amazon’da yaptığın yurtdışı alışverişi, aynı hesapla yaptığın yurtiçi (Türkiye içi) alışverişlerin teslim sürelerini otomatik olarak uzatmaz. Farklı ürünler ayrı depolardan gönderilir; yurtdışı paketlerin gümrük ve uzun taşıma süresi olması, Türkiye içi siparişlerinin zamanı uzatmaz.
Bu Amazon'da Temu'da olduğu gibi gümrükta kalma bir durumu var mı?

Hayır uzatmaz, Temu'da olduğu gibi gümrükte kalma süresi çokta uzun olucağını sanmıyorum. Ulusal bir şirket ve daha hıza yönelik olduğu için. Bana YD den gelen amazon ürünleri genelde en geç 1 hafta'da geldi, sipariş sayfasında tahmini teslim tarihleri gözüküyor genelde. o tarihleri geçmez

Hayır uzatmaz, Temu'da olduğu gibi gümrükte kalma süresi çokta uzun olucağını sanmıyorum. Ulusal bir şirket ve daha hıza yönelik olduğu için. Bana YD den gelen amazon ürünleri genelde en geç 1 hafta'da geldi, sipariş sayfasında tahmini teslim tarihleri gözüküyor genelde. o tarihleri geçmez
Hocam kılıf alacağım, bir sorun çıkmaz inşaallah.Gelsinde 1 ay sürede olur.

Hocam kılıf alacağım, bir sorun çıkmaz inşaallah.Gelsinde 1 ay sürede olur.
amazon mağazalardan çok müşteriye değer veriyor, kurallarıda çok katı olduğu için büyük markalar ordan satış yapmıyor zaten fark edersin. amazon iyidir, arama yaptığında filtrelerde amazon tarafınadn gönderileni seçersen daha da iyi olur

Bende aldım, cumartesi gelecekmiş

Ekler

• 1000003428.webp
    1000003428.webp
    125.4 KB · Hit: 15
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,634
Üyeler
187,217