Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

Screenshot_20251124_145253_Samsung Internet.webp

2.5 lt olanı amazondan aldım QR okutup satıcıyı amazon sectim ve ömür boyu garanti kapsamında dedi. Amazondan toplamda 3 farklı model aldım hepsi de garantili. QR okutarak dene birde.

2.5 lt olanı amazondan aldım QR okutup satıcıyı amazon sectim ve ömür boyu garanti kapsamında dedi. Amazondan toplamda 3 farklı model aldım hepsi de garantili. QR okutarak dene birde.
Temsilci direkt Amazonla işbirliğimiz olmadığı için garanti vermiyoruz dedi urunle ilgili destek al diyince çıkan görseldeki bilgileri silmek içinde bilgi verdiklerini söyledi temsilci sizlerde arayın numarayı isterseniz

Ben aklınızı kullanmayı önerdim. Siz ise körü körüne inanmayı. Tercih sizin.

Ben aklınızı kullanmayı önerdim. Siz ise körü körüne inanmayı. Tercih sizin.
Hadi ya. Ben akılsız sen akıllı mı oldun şimdi. Link istiyorum araştır diyor. Neden forumda mesai harcayıp konulara cevap yazıyorsun o halde? Kimse burada bir şey paylaşıp konu açmasın o zaman. Garantinin de çeşitleri var. Adam çık üstüne tepin, bana yolla sıfırın göndereyim demiyor zaten. Adam sana diyor ki benim ürünüm sana nasıl geldiyse ömür boyu o şekilde kullanırsın. Prensipte bir şey olmaz ama olursa sıfırını yollarım sana diyor. Geçmişte de örneği var. Abidik gubidik yerlerden araştırma yapmak yerine kullanıcı deneyimlerini araştır

Geri