aynen1.9 muydu sendeki?
aynen1.9 muydu sendeki?
Temsilci direkt Amazonla işbirliğimiz olmadığı için garanti vermiyoruz dedi urunle ilgili destek al diyince çıkan görseldeki bilgileri silmek içinde bilgi verdiklerini söyledi temsilci sizlerde arayın numarayı isterseniz2.5 lt olanı amazondan aldım QR okutup satıcıyı amazon sectim ve ömür boyu garanti kapsamında dedi. Amazondan toplamda 3 farklı model aldım hepsi de garantili. QR okutarak dene birde.
Kaynağın linkini alalım lütfen.Hayır bu müşteriye karşı yapılan bir kelime oyunu. Bilmediğiniz konular hakkında bu kadar emin konuşmasanız keşke.
Alıntıyı görüntüle
Link'e gerek yok. Azıcık araştırma ile daha fazlasını öğrenebilirsin.Kaynağın linkini alalım lütfen.
Klasik forumcu :dLink'e gerek yok. Azıcık araştırma ile daha fazlasını öğrenebilirsin.
seninki iade ürün felen olmasın benimki böyle değil içindeki kitapcıgı felen vardiBende QR yok barkod varayrica kapakta görseldeki ibare varAlıntıyı görüntüle
Bilmiyorumki :/ test ettim 3 gün sıcak suyu tuttu ama halihazırda acaba benim gibi böyle ibaresi olan varmı umarım vardır yoksa dediğin olabilir olmayadsbilir kafa karıştırıcı durum yapacağın ise amazon seninseninki iade ürün felen olmasın benimki böyle değil
Hadi ya. Ben akılsız sen akıllı mı oldun şimdi. Link istiyorum araştır diyor. Neden forumda mesai harcayıp konulara cevap yazıyorsun o halde? Kimse burada bir şey paylaşıp konu açmasın o zaman. Garantinin de çeşitleri var. Adam çık üstüne tepin, bana yolla sıfırın göndereyim demiyor zaten. Adam sana diyor ki benim ürünüm sana nasıl geldiyse ömür boyu o şekilde kullanırsın. Prensipte bir şey olmaz ama olursa sıfırını yollarım sana diyor. Geçmişte de örneği var. Abidik gubidik yerlerden araştırma yapmak yerine kullanıcı deneyimlerini araştırBen aklınızı kullanmayı önerdim. Siz ise körü körüne inanmayı. Tercih sizin.