Neler Yeni

Amazondan Almanyadan alınan ürünün garantili olurmu ?

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cüneyt Kurtululuş
Arkadaşlar bi ürün alacağım 2.el ekran karti Arkadaş amazon almanyadan almış 3 yıl garantili diyor bana ürünün seri numarasını verdiğinde sorgulamadan gerçekten garantili çıkıyor benim bildiğim garanti olmaması lazım yurt dışından alınan ürünün demi garantisi oluyor?

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Amazondan yani amazon lojistik gönderirse 2 yıl garanti sunuyorlar zaten sana(Bir sorun olduğunda Amazon Almanya'ya gönderiyorsun). Kart Evga ise uluslararası garantisi var sıkıntı olmaz.

Hefn

80+
Amazon'da genelde sıkıntı olmuyor diye biliyorum, sorunlu olanlar Aliexpress gibiler oluyor genelde.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,126
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar bi ürün alacağım 2.el ekran karti Arkadaş amazon almanyadan almış 3 yıl garantili diyor bana ürünün seri numarasını verdiğinde sorgulamadan gerçekten garantili çıkıyor benim bildiğim garanti olmaması lazım yurt dışından alınan ürünün demi garantisi oluyor?
Satıcısı Amazon Almanya ise oluyor diye biliyorum.

Knispel

80+ Bronze
Bu konu ile ilgili amazon müşteri temsilcisiyle görüştüm. 2 yıl boyunca garantisi olduğunu söylediler fakat bir bozulma durumunda geri aldıkları zaman yenisini göndermiyorlarmış onun yerine sana paranı iade ediyorlar fakat bir sıkıntı daha var gönderdikleri para sadece ekran kartının parası yani ithalat ücretini onlar ödemiyor. Yani 3800e RX 6500 aldın diyelim sana 3100 TL gönderiyorlar geriye kalan 700 TL ithalat vergisi olduğu için verilmiyor. Bunların dışında kartı aldığın 30 gün boyunca geri iade etme hakkında varmış.

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cüneyt Kurtululuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Satıcısı Amazon Almanya ise oluyor diye biliyorum.
Asus garanti sorgulamadan yaptığımda bu çıkıyor

Ekler

• Screenshot_20220329-180440_Chrome.jpg
    Screenshot_20220329-180440_Chrome.jpg
    308.6 KB · Hit: 96
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan Fırat
Eğer aldığın markanın Türkiye Distribütörü varsa garantisi dünyanın neresinden alırsan al Türkiye'de de geçerli olur. Aynı şey farklı ülkeler için de geçerli.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,126
İsim
Oğuz Oğuz
Asus garanti sorgulamadan yaptığımda bu çıkıyor
Zaten aldığın ürün Asus Türkiye garantili değil Asus Almanya garantili.
Amazon ise arıza olursa Almanya'ya gönder ben sana yardımcı olacağım diyor.

Top Bottom