Yagi
80+ Bronze
Yine de 2200TL yazıyor, link amazon tr zaten. Amazon TR satmasıyla ne alakası var?Amazon tr satmıyor ürünü keşke linke tıklayıp inceleseydiniz
Yine de 2200TL yazıyor, link amazon tr zaten. Amazon TR satmasıyla ne alakası var?Amazon tr satmıyor ürünü keşke linke tıklayıp inceleseydiniz
Yurtdışından geliyormuş. Farketmedim.Amazon tr satmıyor ürünü keşke linke tıklayıp inceleseydiniz
Arkadaşın dediği farklı bir şey anladı o boşverin onu ama cidden neden sizde kargo ücreti falan yazmıyor anlamadım kart bilgilerinin yazdığı ekranda mısınızYine de 2200TL yazıyor, link amazon tr zaten. Amazon TR satmasıyla ne alakası var?
Alıntıyı görüntüle
Evet.Arkadaşın dediği farklı bir şey anladı o boşverin onu ama cidden neden sizde kargo ücreti falan yazmıyor anlamadım kart bilgilerinin yazdığı ekranda mısınız
İlginç sepette ayrıntılarda da ithalat ücreti ödeme adımında alınır yazıyor sizde neden kargoyu göstermiyorEvet.
Türkiyede misiniz hocam?İlginç sepette ayrıntılarda da ithalat ücreti ödeme adımında alınır yazıyor sizde neden kargoyu göstermiyor
Türkiyede misiniz hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MAN7 Hocam en iyisi siz ürünü sepete ekleyip, alışverişi tamamlaya tıklayın çıkan ekranda kaç TL yazıyor bir bakın. Orada yazan kadar ödeyeceksiniz.
Tamamdır ilginiz için teşekkürler bende de 3.267,78 TL yazıyor. En iyisi trendyoldan almak.İlginç sepette ayrıntılarda da ithalat ücreti ödeme adımında alınır yazıyor sizde neden kargoyu göstermiyor
satın alma kısmında vergiler çıkıyor.Vergi var mı?
Eğer prime ile alırsam kargo bedava olur mu?
Kaç günde gelir?
Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Ürün bu:
Xiaomi Mijia 1C Robot Vacuum Mop, Akıllı Robot Süpürge : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Xiaomi Mijia 1C Robot Vacuum Mop, Akıllı Robot Süpürge : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr