Çözüldü✓ Amazondan Tablet önerisi

Huawei'de amerikan ambargosundan dolayı yazılımsal ve donanımsal epey sınırlama var. Bence alternatif olamaz.

Notebookcheck tepki süresi ölçümlerine baktım. Tab A11+'ın ekranı Tab A9'dan epey hızlıymış. Tab S10 FE+ modelinden de biraz daha hızlı.

ve dokunmatik hızı değil ekran hızı onemli aslında benim için gamepad ile nasıl sonuc verir acaba tab A11+ ekranı nasıl sizce hocam? ve renk kalitesi güzel mi böyle 20 30 cm uzaklıktan gamepadle oyun oynanıcak işte playstation portal gibi

ve dokunmatik hızı değil ekran hızı onemli aslında benim için gamepad ile nasıl sonuc verir acaba tab A11+ ekranı nasıl sizce hocam? ve renk kalitesi güzel mi böyle 20 30 cm uzaklıktan gamepadle oyun oynanıcak işte playstation portal gibi
Tab A11+ modelini denemedim. Renkler testlerde iyi çıkıyor ama ekranı mağazada görmeniz iyi olur. Xiaomi Pad 7 modelini Pubg 90 FPS modunda ekran tepkisini kontrol etmek için denedim. Ekranı bana akıcı gelmişti. Tepki süresi testleri doğruysa Tab A11+'ın ekranı da Pad 7 ile yakın hızlardaymış. yeterli hızı sağlar heralde.

Tab A11+'ın 30 cm mesafeden 205 PPI piksel yoğunluğu da düşük gelebilir. Şahsen Tab s6 lite'ın 224 PPI yoğunluğu hoşuma gitmiyordu. Tablette yaklaşık 260 PPI ideal.

Tab A11+ modelini denemedim. Renkler testlerde iyi çıkıyor ama ekranı mağazada görmeniz iyi olur. Xiaomi Pad 7 modelini Pubg 90 FPS modunda ekran tepkisini kontrol etmek için denedim. Ekranı bana akıcı gelmişti. Tepki süresi testleri doğruysa Tab A11+'ın ekranı da Pad 7 ile yakın hızlardaymış. yeterli hızı sağlar heralde.

Tab A11+'ın 30 cm mesafeden 205 PPI piksel yoğunluğu da düşük gelebilir. Şahsen Tab s6 lite'ın 224 PPI yoğunluğu hoşuma gitmiyordu. Tablette yaklaşık 260 PPI ideal.

aldım gitti en kotu iade ederiz artik

Hayırlı olsun. A11+ tablete Redmi Pad 2'nin ekranını kullanıp biraz daha yüksek fiyata satsalardı şahane olurdu.

ama LCD panellerin en iyisini kulllanıyormuş ve ben sanmıyorum ya kötü ekranı olduğunu samsung yani her türlü tatmin eder av1 codec'den dolayı aldım pcye uzaktan baglanip kullanmak icin

Kardeşimde TFT ekranlı Tab A9 var. Ekranın tepkisi bildiğiniz yavaş. Hızlı geçişlerde bulanıklık oluşuyor. Mağazaya gidip ekranına bir bakın. Sayfaları kaydırırken bile ekranı hızlı mı yavaş mı hissedersiniz. Tab A11 plus modelinin tek soru işareti ekranın hızı. Notebookcheck'te oyunlar için ekran tepkisinin yavaş kaldığını yazmış.
Abi merhaba forumda yeniyim s9 plus aldın galiba sen ben s10 plus isitiyorum 12.4 inç temel olarak
1. Not tutma.
2. Soru çözme.
3. Çift ekran kullanma, yani ekranı ikiye bölerek kullanacağım.
4. Sürekli yanımda taşıyacağım.
5. Film/dizi izleyeceğim.
6. Slayt sunum, Word dosyaları düzenleme gibi şeyler yapacağım.
7. Otobüste bile çıkarıp soru falan çözeceğim, okul ile ev yolu uzun çünkü.
8. Bunları yapacağım. Oyun falan çok yüksek FPS'li oynamam diye düşünüyorum ama beni arada bırakmayın. Sadece arada kaldığım tek nokta inçleri. 11 inç yetersiz ama kolayca 12.4 inç büyük, ama taşıması sıkıntı mı acaba diye soru işareti oluşturuyor. Vatana falan gittim, inceledim ürünleri. 11 inç çok fena değil aslında ama yine çok arada kaldım. sen ağır diyosunda çook kararsızımm yorumlarsan sevinirim

av1 decode çok yeni işlemcilerde geliyor diye biliyorum. 8 elite av1 decode geldi.

Abi merhaba forumda yeniyim s9 plus aldın galiba sen ben s10 plus isitiyorum 12.4 inç temel olarak
1. Not tutma.
2. Soru çözme.
3. Çift ekran kullanma, yani ekranı ikiye bölerek kullanacağım.
4. Sürekli yanımda taşıyacağım.
5. Film/dizi izleyeceğim.
6. Slayt sunum, Word dosyaları düzenleme gibi şeyler yapacağım.
7. Otobüste bile çıkarıp soru falan çözeceğim, okul ile ev yolu uzun çünkü.
8. Bunları yapacağım. Oyun falan çok yüksek FPS'li oynamam diye düşünüyorum ama beni arada bırakmayın. Sadece arada kaldığım tek nokta inçleri. 11 inç yetersiz ama kolayca 12.4 inç büyük, ama taşıması sıkıntı mı acaba diye soru işareti oluşturuyor. Vatana falan gittim, inceledim ürünleri. 11 inç çok fena değil aslında ama yine çok arada kaldım. sen ağır diyosunda çook kararsızımm yorumlarsan sevinirim
ilk 6 kullanım senaryosu için için 12.4 inç tercih edilebilir.

12.4 inçlik model kılıfla beraber ortalama 850 gram oluyor. Oyun oynamak için hiç konforlu değil. Yarım saate ellerimi uyuşturuyor.
Otobüste de 11 inçlik uygun oluyor. Çünkü alan dar oluyor. Bence 11 inçlik alın. İlk 6 kullanım senaryosu için de gayet yeterli olur.

ilk 6 kullanım senaryosu için için 12.4 inç tercih edilebilir.

12.4 inçlik model kılıfla beraber ortalama 850 gram oluyor. Oyun oynamak için hiç konforlu değil. Yarım saate ellerimi uyuşturuyor.
Otobüste de 11 inçlik uygun oluyor. Çünkü alan dar oluyor. Bence 11 inçlik alın. İlk 6 kullanım senaryosu için de gayet yeterli olur.
11 inç olunca çift ekran özelliğinde büyük sıkıntı yaşar mıyım peki zaten klasiktir herkes de 11 inç var ama ağır olur diyorsanız bu konuda haklısınız bence. Abi birde ben s11 alırsam kaleminde bluetuot özelliği yok ve kalemin yapısı değişti daha mı konforlu olur siz kelemini nasıl buldunuz kendi tabletinizin.

11 inç olunca çift ekran özelliğinde büyük sıkıntı yaşar mıyım peki zaten klasiktir herkes de 11 inç var ama ağır olur diyorsanız bu konuda haklısınız bence. Abi birde ben s11 alırsam kaleminde bluetuot özelliği yok ve kalemin yapısı değişti daha mı konforlu olur siz kelemini nasıl buldunuz kendi tabletinizin.

11 inç ile de çift ekranda sorun yaşamazsınız. Tabletin kalemi epey iyi. Bluetooth özelliğine bence gerek yok. Çok nadir kullanıyorum. Tab S11 daha iyi donanıma sahip.

Siz diyince Dimensity 7300 işlemcili CMF Phone 1'i kontrol ettim. Donanımsal AV1 Decode desteği yokmuş. Linkini paylaştığım 1080P 24 Mbit/s AV1 videoyu denedim. Yazılımsal kod çözmeyle akıcı bir şekilde oynatıyor.

ben s25de attığın videoya baktım ama bana o kadar da akıcı gelmedi bu video 30fps mi yoksa 60fps mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000108837.webp

bir de şunlar hw decoderin artifactları mı yoksa videonun kendisinde olan şeyler mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,034
Üyeler
190,682
Son üye
ateseden
Geri