Amazonun sattığı G29 distribütör garantili mi

Hocam tam olarak öyle bilgilendirme yapmayalım.
Bazı ürünleri Amazon paralel ithalat ile kendi getirip satıyor.
Distribütör garantili değil Amazon garantili olmuş oluyor.
Bu bahsettiğim şekilde olan ürünler için de bildiğim kadarıyla servis desteği veremiyorlar, varsa yenisinin stoğu değişim yoksa iade şeklinde işliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En doğrusu ürün bazlı Amazon müşteri hizmetlerine ve ilgili markanın TR distribütörüne sormak en garantisidir.
kampany bitti gece 3 de hocam ya fiyat hatasi yada bitirdiler

g923 önerir misiniz?
Aynısının laciverti çok bir farkı yok. 2026 yılına girerken artık T300 RS'in bile alınabilir bir tarafı yok. Önerdiğim ürün artık minimum alınması gereken direksiyon setidir. G29 ve türevlerini önerenler daha iyisini bilmediği için öneriyorlar ciddiye almamak lazım.

Aynısının laciverti çok bir farkı yok. 2026 yılına girerken artık T300 RS'in bile alınabilir bir tarafı yok. Önerdiğim ürün artık minimum alınması gereken direksiyon setidir. G29 ve türevlerini önerenler daha iyisini bilmediği için öneriyorlar ciddiye almamak lazım.
hocam malzeme kalitesi olarak üzmez degilmi birde feedback güclümü calisiyor ?
güzel iş görür gibi duruyor

reddit de yorumlara baktım fiyatına göre gerçekten iyi diyorlar

Son düzenleme:
hocam malzeme kalitesi olarak üzmez degilmi birde feedback güclümü calisiyor ?
güzel iş görür gibi duruyor

reddit de yorumlara baktım fiyatına göre gerçekten iyi diyorlar
V10 Pro için mi diyorsunuz hocam?
Feedbacki herhangi bir kayışlı veya dişli setten kat kat daha iyidir. Giriş seviyesi olarak da torku yeterlidir. (3.2nm) Malzeme kalitesi çok üst düzey değil ama fiyatına göre gayet iyi. Zaten parayı eden kısım direct drive motoru.

Yeşil forumda bir abimize aldırmıştım onun küçük bir incelemesi.

Feedbacki herhangi bir kayışlı veya dişli setten kat kat daha iyidir. Giriş seviyesi olarak da torku yeterlidir. (3.2nm) Malzeme kalitesi çok üst düzey değil ama fiyatına göre gayet iyi. Zaten parayı eden kısım direct drive motoru.

Yeşil forumda bir abimize aldırmıştım onun küçük bir incelemesi.
22k ya kadar cikabiliyorum

Yeşil forumda bir abimize aldırmıştım onun küçük bir
Hocam bu moza r3’le kıyaslanabilecek bir ürün mü

22k ya kadar cikabiliyorum
Maalesef arası yok bunun. V10 Pro'dan sonra gelen modeller Moza R3 ve PXN VD4. Onlar da 25K'dan başlıyor ve debriyaj ile vites alınca 30K'yı buluyor. 2. El düşünürseniz Moza R3'ler var sarı sitede.

Hocam bu moza r3’le kıyaslanabilecek bir ürün mü
Onun altında tabii ki ama herhangi bir kayışlı veya dişli modelden çok üstün. Moza R3'ün direkt olarak ikamesi PXN VD4.

Maalesef arası yok bunun. V10 Pro'dan sonra gelen modeller Moza R3 ve PXN VD4. Onlar da 25K'dan başlıyor ve debriyaj ile vites alınca 30K'yı buluyor. 2. El düşünürseniz Moza R3'ler var sarı sitede.

Onun altında tabii ki ama herhangi bir kayışlı veya dişli modelden çok üstün. Moza R3'ün direkt olarak ikamesi PXN VD4.

sizi çok yorduk gec kalmadn yapıştırayım hocam direct drivelerde ısınma sorunu v.b durum söz konusumu sonuçta motorlu bunlar

sizi çok yorduk gec kalmadn yapıştırayım hocam direct drivelerde ısınma sorunu v.b durum söz konusumu sonuçta motorlu bunlar
Estağfurullah hocam G29'a para vermeyin yeterki 😂
Isınma sorunu sadece Moza R3'de var onun da motor kısmı çok ufak olduğu için ısıyı doğru dağıtamıyor. Ama PXN V10 Pro ve VD4'te ısınma problemi sıfır. Moza'ya göre daha yeni üretim bunlar. Bende VD6 modeli var ikisinden de güçlü olduğu halde 4 5 saatlik kullanımdan sonra bile 32 dereceler civarında kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,270
Üyeler
187,174
Son üye
eminibrahim18
Geri