Neler Yeni

Amazon'un Sipariş Saçmalığı

GodlyPain

80+ Bronze
Uzun ama okumaya değer bir deneyim
Dün saat 15.00 civarlarında ucuz bir laptop yakalamıştık. Stokta 2-3 tane var iken birini sipariş ettim.
Ben siparişi verdikten 1 saat sonra stok bitti sanırım, o sırada arkadaşım da aldı.
Sonra baktım benden para çekilmemiş ve sitede yarına kadar ödemeyi onaylamazsanız iptal edilecek yazıyor.
Ben de kartımı bakiyemi yurt dışı alışverişimi her şeyimi kontrol ettim ve yine çekmedi, farklı bir kartla denedim yine çekmedi.

Desteğe yazıyla ulaştım 2 gündür bizden kaynaklı bir ödeme sorunu var bekleyin dendi. Bekledim 1 saat çekilmedi bu sefer aradım.
Beyefendi ürünü kaçırmak istemiyorum durumu falan anlattım anladım dedi. Finans departmanıyla konuştum halledecekler dedi. Akşama kadar bekleyin çözülmezse tüm kartlarınızı silin ve yeniden ekleyin dedi.
1 saat sonra kontrol etmek için girdim ürün iptal edilmiş, stokta da yok alamadım. Aradım sordum hani çözülecekti iptal ederek mi çözdünüz falan.
Mailde ödeme yüzünden iptal edildi, tekrar satın almayı deneyin diye iptal ettik yazıyor. Kusura bakmayın yapabilecek bir şeyimiz yok dediler. Hem stok kalmamışmış

Aynı günün gecesi ürün 5200TL daha pahalı bir fiyattan stoka giriyor. Aradım üzgünüz satıcı ile ilgili dediler.
Not: (satıcı amazon.com.tr) :D

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz
Dün saat 15.00 civarlarında ucuz bir laptop yakalamıştık. Stokta 2-3 tane var iken birini sipariş ettim.
Ben siparişi verdikten 1 saat sonra stok bitti sanırım, o sırada arkadaşım da aldı.
Sonra baktım benden para çekilmemiş ve sitede yarına kadar ödemeyi onaylamazsanız iptal edilecek yazıyor.
Ben de kartımı bakiyemi yurt dışı alışverişimi her şeyimi kontrol ettim ve yine çekmedi, farklı bir kartla denedim yine çekmedi.

Desteğe yazıyla ulaştım 2 gündür bizden kaynaklı bir ödeme sorunu var bekleyin dendi. Bekledim 1 saat çekilmedi bu sefer aradım.
Beyefendi ürünü kaçırmak istemiyorum durumu falan anlattım anladım dedi. Finans departmanıyla konuştum halledecekler dedi. Akşama kadar bekleyin çözülmezse tüm kartlarınızı silin ve yeniden ekleyin dedi.
1 saat sonra kontrol etmek için girdim ürün iptal edilmiş, stokta da yok alamadım. Aradım sordum hani çözülecekti iptal ederek mi çözdünüz falan.
Mailde ödeme yüzünden iptal edildi, tekrar satın almayı deneyin diye iptal ettik yazıyor. Kusura bakmayın yapabilecek bir şeyimiz yok dediler. Hem stok kalmamışmış

Aynı günün gecesi ürün 5200TL daha pahalı bir fiyattan stoka giriyor. Aradım üzgünüz satıcı ile ilgili dediler.
Evet ama hata muhtemelen bankanızda.
Çünkü amazon yurtdışı alışverişlerde ürünü kargoya verirken parayı çekiyor.
Onlarda 2-3 defa denemişlerdir olmayınca iptal etmişlerdir.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,465
İsim
Mert Metshi
Bende de dün kartta para olmasına rağmen parayı çekemedi. İptal ettim tekrar aldım çekti.

GodlyPain

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı bankalar da denedim, bundan önce yurt içi yurt dışı 15k üstü ödemelerim de oldu limitlerimde de sorun yok.
Sorun tamamen şu, 3d sayfası yüklenirken anasayfaya atıp duruyordu. 3d mesajı gelse bi girsem içim rahatlardı sorun benden kaynaklı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de dün kartta para olmasına rağmen parayı çekemedi. İptal ettim tekrar aldım çekti.
keşke stok varken yapsaydım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,637
İsim
Mert Can Ergün
Sorun bankanda olabilir kargoya verirken para çekiliyor

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
İtopyadan almayın,sinerjiden almayın,n11den almayın,amazondan almayın. Amazon’un satış sonrası desteği ve ilgisi türk ticaret sitelerine oranla mükemmeldir. Adamlar fiyatı arttı diye eski fiyatla yeni fiyat arası bile fiyat iadesi yapıyor. Tüm forumlarda amazon öneriliyor. Monitörü bile geri iade alıyor. Bir şeyede kulp bulmayın be kardesim

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Amazonun sanki iş bilenler ve iş bilmeyenler olarak 2 ayrı m.hizmetleri var resmen. Bazen anında çözüm bulunabilirken bazen ise 1 hafta sonra cevap verebiliyorlar (oda yine olumsuz) Ama işi bilenler (genelde y.dışından destek veren personeller) çok iyiler işlerinde ve anında çözüm sağlıyorlar. Şanssızlık olmuş sizin adınıza. Bence m.hizmetlerine durumun - sürecin tüm detayını içeren bir mail gönderin.. Arkasında duracaklardır. Güzel bir firma ve Türkiyede bir cok ürünü çok cazip fiyatlarla tedarik ediyorlar.

GodlyPain

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopyadan almayın,sinerjiden almayın,n11den almayın,amazondan almayın. Amazon’un satış sonrası desteği ve ilgisi türk ticaret sitelerine oranla mükemmeldir. Adamlar fiyatı arttı diye eski fiyatla yeni fiyat arası bile fiyat iadesi yapıyor. Tüm forumlarda amazon öneriliyor. Monitörü bile geri iade alıyor. Bir şeyede kulp bulmayın be kardesim
almayın gibi bir şey demedim, amazondan her gün alışveriş yapan biriyim. Yaşadığım bir deneyimi anlattım

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
almayın gibi bir şey demedim, amazondan her gün alışveriş yapan biriyim. Yaşadığım bir deneyimi anlattım
Basliga amazon sacmaligi yazmissin,bilgi veren adami dalgaya almissin. Stok kalmamışmış ne demek? Amazon yanlis fiyat etiketi girilen urunleri bile 1 kişide olsa yolluyor. Millet 100-200 pahalı olsun amazon olsun derken… Kaldi ki burda senin sorunun %99 banka sorunun. Koskaca amazon senin laptopuna göz dikti 😂

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Amazondan yurtdışı alışverişlerinde taksit yapılamıyor bir de. Sipariş iptal ediliyor. Taksit istemiş miydiniz?

GodlyPain

80+ Bronze
Amazondan yurtdışı alışverişlerinde taksit yapılamıyor bir de. Sipariş iptal ediliyor. Taksit istemiş miydiniz?
Hayır taksit seçeneğini kullanmadım. Yurtdışı alışverişi değildi satıcı amazon.com.tr idi, ertesi gün prime teslimat seçenekli

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Amazona laf yok banka olarak başlığı değiştir sen en iyisi para çekimi oldu da sanki ürün mü gonderilmedi diye sorarlar

Top Bottom