Gene Takovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,324
Alınmaz. Fiyatını hak eden bir kart değil
zaten öyle yapıcam 12gb karttan 8 e düşmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
al diyorsunda sen almamışsın 5060ti almışsın![]()
o zaman almıyorum beyler anlaşıldı bu gidişle 5080li alıp geçicem zatenBen aldığımda FSR 4.1 yoktu düz 4.0 daha yeni duyurulmuştu frame gen de yoktu, bi de benim kart bu kadar pahalı değildi indirimle 23kya almıştım şimdi alacak olsam 5 lira daha koyar 5070 alırım fiyat o derece saçmalamış
nereden takip ediyorsunuz onusıcak fırsatları takip etmenizi tavsiye ederim mesela dün 23 e 9070 aldık
20 üstüne 9060xt 16 gb alınmaz
Hocam 5060 ti 23-25'e bulunulabiliyor mu cidden?23-24-25 edecek bir kart değil.
Elinde 5060 varsa birebir aynı performanstalar zaten %7-8 fark var.
16 GB modelini 18.5 ve altına bulursan alınabilir.
Kovalarsan 5060Tİ 16GB modeli 23-25'e bulunuyor her anlamda daha iyi.
alınır çok ta uygun fiyatlı 8 gb de taş gibidir insanları lükse yönlendirmemeliyiz sıradan ev kullanıcısı için try hard işlemler yapmayan biri için fps oyunları için 8 gb vrm fazla fazla yeterli. Fiyat dahilinde değerlendirebilir arkadaşımız.16 GB Versiyon Harici Alma .
ne almayı dusunuyosun hocamalınmazmış pahalı
12gb ekran kartından 8gb ekran kartına düşmem arkadaş haklıalınır çok ta uygun fiyatlı 8 gb de taş gibidir insanları lükse yönlendirmemeliyiz sıradan ev kullanıcısı için try hard işlemler yapmayan biri için fps oyunları için 8 gb vrm fazla fazla yeterli. Fiyat dahilinde değerlendirebilir arkadaşımız.
minimum 5070 gibi 5060ti ile aralarında 3 4 k fark var ama performans farkı çok 9060xt ilede 5060ti arasında bi o kadar fark var ama o da güç olarak zayıf ve o kadar etmeyeceğini söylüyorlar zamanında 3060 gibi bir kart alarak hata yaptım alırsam giriş seviyesinden çıkıcam bu seferne almayı dusunuyosun hocam
hocam 9060xt ye kim o kadar etmez diyor bilmiyorum ama bence suan alabilecegin en f/p kart acık ara 9060xt12gb ekran kartından 8gb ekran kartına düşmem arkadaş haklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
minimum 5070 gibi 5060ti ile aralarında 3 4 k fark var ama performans farkı çok 9060xt ilede 5060ti arasında bi o kadar fark var ama o da güç olarak zayıf ve o kadar etmeyeceğini söylüyorlar zamanında 3060 gibi bir kart alarak hata yaptım alırsam giriş seviyesinden çıkıcam bu sefer
alınmaz diyen tek bir kisi var o arkadasında amd ekran kartlarına sahsi bi meselesi oldugunu dusunuyorum 15 kisi alınır demis 1 kisi alınmaz demis kendine durust ol sen nvidia istiyosunalınmaz diyenler bu konuda kendilerine sorabilirsin