Öneri AMD 9060xt Alınır mı?

zaten öyle yapıcam 12gb karttan 8 e düşmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

al diyorsunda sen almamışsın 5060ti almışsın :D
:D Ben aldığımda FSR 4.1 yoktu düz 4.0 daha yeni duyurulmuştu frame gen de yoktu, bi de benim kart bu kadar pahalı değildi indirimle 23kya almıştım şimdi alacak olsam 5 lira daha koyar 5070 alırım fiyat o derece saçmalamış

:D Ben aldığımda FSR 4.1 yoktu düz 4.0 daha yeni duyurulmuştu frame gen de yoktu, bi de benim kart bu kadar pahalı değildi indirimle 23kya almıştım şimdi alacak olsam 5 lira daha koyar 5070 alırım fiyat o derece saçmalamış
o zaman almıyorum beyler anlaşıldı bu gidişle 5080li alıp geçicem zaten :D

sıcak fırsatları takip etmenizi tavsiye ederim mesela dün 23 e 9070 aldık
20 üstüne 9060xt 16 gb alınmaz
nereden takip ediyorsunuz onu

23-24-25 edecek bir kart değil.
Elinde 5060 varsa birebir aynı performanstalar zaten %7-8 fark var.
16 GB modelini 18.5 ve altına bulursan alınabilir.
Kovalarsan 5060Tİ 16GB modeli 23-25'e bulunuyor her anlamda daha iyi.
Hocam 5060 ti 23-25'e bulunulabiliyor mu cidden?

Alınır ben kullanıyorum çok memnunum

16 GB Versiyon Harici Alma .
alınır çok ta uygun fiyatlı 8 gb de taş gibidir insanları lükse yönlendirmemeliyiz sıradan ev kullanıcısı için try hard işlemler yapmayan biri için fps oyunları için 8 gb vrm fazla fazla yeterli. Fiyat dahilinde değerlendirebilir arkadaşımız.

alınır çok ta uygun fiyatlı 8 gb de taş gibidir insanları lükse yönlendirmemeliyiz sıradan ev kullanıcısı için try hard işlemler yapmayan biri için fps oyunları için 8 gb vrm fazla fazla yeterli. Fiyat dahilinde değerlendirebilir arkadaşımız.
12gb ekran kartından 8gb ekran kartına düşmem arkadaş haklı

ne almayı dusunuyosun hocam
minimum 5070 gibi 5060ti ile aralarında 3 4 k fark var ama performans farkı çok 9060xt ilede 5060ti arasında bi o kadar fark var ama o da güç olarak zayıf ve o kadar etmeyeceğini söylüyorlar zamanında 3060 gibi bir kart alarak hata yaptım alırsam giriş seviyesinden çıkıcam bu sefer

12gb ekran kartından 8gb ekran kartına düşmem arkadaş haklı

minimum 5070 gibi 5060ti ile aralarında 3 4 k fark var ama performans farkı çok 9060xt ilede 5060ti arasında bi o kadar fark var ama o da güç olarak zayıf ve o kadar etmeyeceğini söylüyorlar zamanında 3060 gibi bir kart alarak hata yaptım alırsam giriş seviyesinden çıkıcam bu sefer
hocam 9060xt ye kim o kadar etmez diyor bilmiyorum ama bence suan alabilecegin en f/p kart acık ara 9060xt

alınmaz diyenler bu konuda kendilerine sorabilirsin
alınmaz diyen tek bir kisi var o arkadasında amd ekran kartlarına sahsi bi meselesi oldugunu dusunuyorum 15 kisi alınır demis 1 kisi alınmaz demis kendine durust ol sen nvidia istiyosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,117
Üyeler
197,374
Son üye
isobar
Geri