AMD Adrenalin 22.9.2 Beta Sürücüsü Yayınlandı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
8,430

AMD Software: Adrenalin Edition 22.9.2 Release Notes​

Highlights​

• Support for:
    • AMD Ryzen™ 7000 Series Processors
    • Grounded™

Known Issues​

• Radeon™ Super Resolution may fail to trigger after changing resolution or HDR settings on games such as Nioh™ 2.
  • Oculus dashboard menu and rendered controllers may appear bouncing/wobbly on Oculus Quest 2 with some AMD Graphics Products such as the Radeon™ RX 6800 XT Graphics.
  • GPU utilization may be stuck at 100% in Radeon performance metrics after closing games on some AMD Graphics Products such as Radeon™ 570.
  • While previewing the timeline in VEGAS Pro™, some colors may appear inverted.
  • Display may briefly show corruption when switching between video and game windows on some AMD Graphics Products such as the Radeon™ RX 6700 XT.
  • When Vertical Refresh Sync is set globally to Always Off, system stuttering or driver timeout may occur during video playback using Radeon™ RX 6000 series GPUs.
  • Users may encounter dropped frames during video playback using hardware acceleration in browsers on Radeon™ RX 6000 series GPUs.

Important Notes​

• AMD Software Capture and Stream features and Overlay support for Clone mode and Eyefinity display configurations will be introduced at a later date.
  • OpenGL applications that are 10-bit aware are no longer supported with HDR display capabilities. Enabling 10-Bit Pixel Format in advanced graphics settings is only recommended for use of 10-bit aware OpenGL applications and not required for enabling 10-Bit Color Display Capabilities.

Package Contents​

The AMD Software: Adrenalin Edition 22.9.2 installation package contains the following:
  • AMD Software: Adrenalin Edition 22.9.2 Driver Version 22.20.19.15 for Windows® 10 and Windows® 11 (Windows Driver Store Version 31.0.12019.15004).

Kaynak: https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-22-9-2
Not: Türkçe çevirisi kötü olduğu için orjinal diliyle yayınlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD Ryzen 7000 serisi işlemciler için desteği gelmiş.

Bence bu notları Türkçeye çevirip yayımlasan hiç fena olmaz, benlik sorun değil anlıyorum da anlamayan için sorun olabilir.

Ben 22.5.1'den devam, yeni recommended WHQL çıkana kadar milim kımıldamam yerimden.

Bence bu notları Türkçeye çevirip yayımlasan hiç fena olmaz, benlik sorun değil anlıyorum da anlamayan için sorun olabilir.

Ben 22.5.1'den devam, yeni recommended WHQL çıkana kadar milim kımıldamam yerimden.
Öyle yapınca bu sefer kötü çevrilmiş diye şikayet ediyorlar ben de metni paylaştıktan sonra ne değiştiğini kısa cümlelerle belirtiyorum. Bayadır çıkmıyor Recommended (WHQL) sürüm.

Öyle yapınca bu sefer öyle kötü çevrilmiş diye şikayet bildiriyorlar ben metni paylaştıktan sonra ne değiştiğini kısa cümlelerle belirtiyorum.

Boş zamanlarımda çeviride yardımcı olurum istersen hocam, haftasonları genelde boş zaman sağlayabiliyorum.

Bundan önceki beta sürümüne geçmiştim kötüydü. WHQL kurdum iyi şimdilik. Buna da geçmem büyük ihtimal. Yorumlar olumlu olursa bakarız.

Deneyen arkadaşlar tecrübelerini yazdığında çok olumluysa geçeriz, yoksa stabil sürücüyü değiştirmenin manası yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,029
Üyeler
186,285
Son üye
rypexx
Geri