Neler Yeni

AMD Bunu Neden Yapıyor?

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Hocam televizyondan nasıl yapılacak ki?
1080p görüntüyü 4k televizyona yükseltmek için çok iyi olur
bu işlem ekran kartı gerektirmiyor arm işlemcilerle de yaptırabilirler ileride

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
bu aslında epic games gibi de düşünülebilir. gta 5 vererek adını yeterince duyurdu ama hala bedava oyunlar vermeye devam ediyor. bence yaptıkları son kullanıcı yararına bir şey. aynı microsoftun özel oyun kavramını kaldırmak istemesi gibi. konsola özel oyun çıkarmıyorlar, konsol almaya muhtaç etmiyor. pc alarak da oyunları oynayabiliyorsun. ama sony tarafına baktığın zaman özel oyunları oynamak için ps alman gerekiyor.
Tamam hocam teşekkür ederim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Çekmesine gerek yok ki nvidia kartlar arasında gtx10.. serisine destek veriyor sadece rtx serilerine desteği yok gtx 10 serisininde max 2-3 yılı kaldı zaten insanlar bu teknolojide olsa gidip yenisini alacaklar zaten
sadece 10 serisi olmayabilir. sunumda bütün donanımlarla çalışacak dediler. intel dahili grafik biriminde bile çalışma ihtimali var yani.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
O zaman çok güzel olur.(Amd nin dediğine göre 4K da 4 kat performans artışı olacakmış ben çok inanmadım ama)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Amd yaptığı çok güzel bir şey dlss rakip çok önceden getirmeliydi Nvida hali hazırda uzun zamandır geliştiriyor.
Ama her ne kadar amd işlemcileri sevsemde ekran kartında belli bir süre daha Nvidia benim için ön planda olucak.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yeni nesil 4k tvler zaten upscale yapıyorlar. çok performanslı olmasa da gayet başarılı. ben ps4ü 4ktvde kullanıyorum. rahatsız edici bir bozulma olmadığı gibi gayet de güzel bir görüntü ortaya çıkıyor.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Yanlış anlamışsınız öyle demediler. Eğer sunumun videosunun altındaki linke tıklayıp hangi oyunlara bu özellik gelsin anketini doldurursanız anket içeriğinde destekledikleri kartları gösterip kartınızı soruyor. Sadece gtx10 serisi var desteklenen nvidia kartlar içinde ayrıca intelin adı bile geçmiyor
rtxler de var
1623229326565.png

Benim RX560X laptop var ona gelirmi FidelityFX desteği
burda var

Top Bottom