Nvida Mı Amd Mi Hadi Tartışalım

ve sende buna inandin öyle mi :D yazık cidden başlığa baksaydin bare "iddia ediyor". redditte random adamin tekinin iddiasi bu ve dlss3 calissa bile buglu çalışıyor. fps yüksek ama görüntü drop yiye yiye izliyorsun.
bune anca kahkaha atarsin zaten çünkü verebilecegin bir cevap yok maalesef.

Henüz herhangi bir kanıt sunulmadi. Haberde yazan bu. Yani bende GT730da DLSS3 kullandığımı iddia ediyorum o zaman. Nvidia dlss3ün rtx4000e özel oldugunu söylemişken rtx 2000serisinde DLSS3 kullanılacağına inanmak akıl kârı degil. Adamlar yeni seriyi satmaya çalışıyorlar o yüzden dlss3ü rtx4000e özel yapiyolar

yalnış bilgi 2000 serisi kartlar dlss 2.0 vs. kullanabiliyor özel dlss işi 4000 serisine ait
cidden o kadar yazdığımdan bu sonucamı ulaştın
okuma yazmanizda problem mi var acaba? rtx ailesi dedim buna 2000 3000 4000 kartlar dahil. dlss3 sadece 4000 serisinde çalışıyor

DLSS donanım temelli demen yanlış bi kere. Ondan önceki DLSS'ler yazılım temelli.

okuma yazmanizda problem mi var acaba? rtx ailesi dedim buna 2000 3000 4000 kartlar dahil. dlss3 sadece 4000 serisinde çalışıyor
sizdede galiba problem var özel dlss işi 4000 sersinde var tek demişim

baya yazılım isiymis icin içinde hic donanim yokmus cidden :D
Yoktan var etmiyor sonuçta FPS'i. Yazılımsal olarak çalışsa da fiziksel olarak RT çekirdeklerine ihtiyaç duyuyor. RT çekirdeği kendi başına yoktan var etmiyor FPS'i.

Geri