Neler Yeni

AMD Bunu Neden Yapıyor?

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Hocam tamamda bu amd yi olumsuz etkileyecek nvidia da dlss+fidelity FX olacak o zaman amd kartlar hiç satılmaz herkes nvidia alır
Kanka çip sıkıntısı var zaten stoklar boş ki kart satsın. Şuan kendi reklamını yapması daha iyi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar biliyorsunuz ki AMD dlss ye rakip olarak bir teknoloji çıkartacak ve bu teknoloji FidelityFX Super Resolution ve bu teknoloji nvidia kartlarda da çalışacak yani amd kartlar+nvidia kartlarda da çalışacak hatta gtx 1060 ile test bile yapılmış. Benim anlamadığım kısım şu AMD neden kendi teknolojisinin nvidia ekran kartlarında kullanılmasına izin veriyor? Ve arkadaşlar bu teknoloji de cidden iyi bir şeye benziyor fps leri uçuruyor AMD neden nvdia ya böyle bir iyilik yaptı ki?
reklam. nvidia kart bile alsan amd teknolojisi kullanabiliyorsun. bu da insanların gözünde amdyi yüceltiyor. sırf reklam için hayır işi yapan markalar gibi. mesela toyotanın fidan dikmesi, bunu tvde reklamlarda göstermesi.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Kanka çip sıkıntısı var zaten stoklar boş ki kart satsın. Şuan kendi reklamını yapması daha iyi
reklam. nvidia kart bile alsan amd teknolojisi kullanabiliyorsun. bu da insanların gözünde amdyi yüceltiyor. sırf reklam için hayır işi yapan markalar gibi. mesela toyotanın fidan dikmesi, bunu tvde reklamlarda göstermesi.
Evet zaten en mantıklısı da bu ama eğer sonra amd bu desteği geri çekerse bu da bayağı büyük olay olur.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Benim GTX960 için inşallah getirirler. Hala yazılım desteği var gelirmiştir herhalde.

Gelirse en azından bazı oyunları rahatlıkla oynarız. :D

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Evet zaten en mantıklısı da bu ama eğer sonra amd bu desteği geri çekerse bu da bayağı büyük olay olur.
çekmesine gerek yok ki. saldı bir kere piyasaya. bütün donanımlarda çalışacak dedi. muhtemelen intelin dahili hd grafik biriminde bile çalışacak. belki de donanımları engellemenin bir yolunu bulamadığı için böyle çıkardı bilemiyoruz 😅

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Benim GTX960 için inşallah getirirler. Hala yazılım desteği var gelirmiştir herhalde.

1050 ti ya gelirimiki eğerki gelirse bütçe olaradakda 1650 yerine 1050ti belki alınır

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

Ben gtx 1000 serisi ve üstü kartlara gelecek diye biliyorum.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Cross platform olacakmış televizyonlara bile gelebilir

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
çekmesine gerek yok ki. saldı bir kere piyasaya. bütün donanımlarda çalışacak dedi. muhtemelen intelin dahili hd grafik biriminde bile çalışacak. belki de donanımları engellemenin bir yolunu bulamadığı için böyle çıkardı bilemiyoruz 😅
Evet hocam olabilir ama bana saçma geldi amd nin bunu halletmesi gerek bence(yoksa bende bir amd sever olarak nvidia almaya başlarım çünkü çok daha avantajlı oluyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cross platform olacakmış televizyonlara bile gelebilir
Hocam televizyondan nasıl yapılacak ki?

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
DLSS teknolojisi bence yeni nesil kartlardansa eski nesile getirilmesi gereken bir özellik.

GTX700-800M-900 gibi kartlara.

1050 ti ya gelirimiki eğerki gelirse bütçe olaradakda 1650 yerine 1050ti belki alınır
1060'ta çalışıyorsa eğer 1050Tİ'da çalışır ama her oyunda böyle bir destek yok gelirse şahane olur.

Ben gtx 1000 serisi ve üstü kartlara gelecek diye biliyorum.
900 serisi hala yazılım güncellemesi aldığından dolayı ben geleceğini düşünüyorum.

RX470 ve 480'in de bu çakma DLSS desteğini alacağı duyrulduğuna göre.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Çekmesine gerek yok ki nvidia kartlar arasında gtx10.. serisine destek veriyor sadece rtx serilerine desteği yok gtx 10 serisininde max 2-3 yılı kaldı zaten insanlar bu teknolojide olsa gidip yenisini alacaklar zaten
Rtx serisine destek olmayacak mı?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Evet hocam olabilir ama bana saçma geldi amd nin bunu halletmesi gerek bence(yoksa bende bir amd sever olarak nvidia almaya başlarım çünkü çok daha avantajlı oluyor)
bu aslında epic games gibi de düşünülebilir. gta 5 vererek adını yeterince duyurdu ama hala bedava oyunlar vermeye devam ediyor. bence yaptıkları son kullanıcı yararına bir şey. aynı microsoftun özel oyun kavramını kaldırmak istemesi gibi. konsola özel oyun çıkarmıyorlar, konsol almaya muhtaç etmiyor. pc alarak da oyunları oynayabiliyorsun. ama sony tarafına baktığın zaman özel oyunları oynamak için ps alman gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,929
Üyeler
168,706
Son üye
fesocein
Top Bottom