Neler Yeni

AMD Bunu Neden Yapıyor?

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Valla sonradan eklemişler sunum günü yoktu siliyorum yukarıdaki mesajlarımı
Sadece GTX1000 serisi gelir demek yanlış olur. Nedenine gelirsek olarak RX400 serisi bulunmamakta ancak RX470 ve RX480 kartlarında çalışabileceği söylemiş.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer gelirse şahane olur açıkçası.

En azından böyle teknolojiler gelmesi gereken kartlara gelmiş olur.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Sadece GTX1000 serisi gelir demek yanlış olur. Nedenine gelirsek olarak RX400 serisi bulunmamakta ancak RX470 ve RX480 kartlarında çalışabileceği söylemiş.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer gelirse şahane olur açıkçası.

En azından böyle teknolojiler gelmesi gereken kartlara gelmiş olur.
Evet eski kartlara gelmesi çok iyi olur.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Dlss gibi oyun desteği mi bekleyeceğiz yoksa yazılım üzerinden mi olacak?
Oyun desteği maalesef...

Benim düşüncem DLSS destekleyen tüm oyunlarda sorunsuz çalışacağı yönündedir. Freesync monitörde g-sync açmak gibi.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Arkadaşlar biliyorsunuz ki AMD dlss ye rakip olarak bir teknoloji çıkartacak ve bu teknoloji FidelityFX Super Resolution ve bu teknoloji nvidia kartlarda da çalışacak yani amd kartlar+nvidia kartlarda da çalışacak hatta gtx 1060 ile test bile yapılmış. Benim anlamadığım kısım şu AMD neden kendi teknolojisinin nvidia ekran kartlarında kullanılmasına izin veriyor? Ve arkadaşlar bu teknoloji de cidden iyi bir şeye benziyor fps leri uçuruyor AMD neden nvdia ya böyle bir iyilik yaptı ki?
Bu bir yazılım mı olacak yani güncelleme ile falan sunulacak bir teknolojimi?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam sen bi detail bak. amd support veriyor NVIDIA kartlara, lakin AMD kendisi diyor ki. destek durumu NVIDIA birakiyorum. onlar okey diyorsa ozaman destek var. yok diyorsa destek olmaz.
anlican NVIDIA bütün veya hemen hemen tüm kartlara böyle izin vermez.
Niye ? marketing olay diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ayberk Oğul
Arkadaşlar benim ekran kartım R9 290x 4GB.
Benim kartıma yazılım desteği gelmedi FSR gelmedi ilk tanıtıldığından beri bekliyorum.
Yapacak bir şey var mı? Herhangi bir şekilde FSR teknolojisini kurabilir miyiz makinamıza?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Reklam yapmak için. Kullanıcı çekmek için

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Arkadaşlar biliyorsunuz ki AMD dlss ye rakip olarak bir teknoloji çıkartacak ve bu teknoloji FidelityFX Super Resolution ve bu teknoloji nvidia kartlarda da çalışacak yani amd kartlar+nvidia kartlarda da çalışacak hatta gtx 1060 ile test bile yapılmış. Benim anlamadığım kısım şu AMD neden kendi teknolojisinin nvidia ekran kartlarında kullanılmasına izin veriyor? Ve arkadaşlar bu teknoloji de cidden iyi bir şeye benziyor fps leri uçuruyor AMD neden nvdia ya böyle bir iyilik yaptı ki?
Bu AMD'nin bir teknolojisi değil de o yüzden. Bu teknoloji açık kaynak kodlu bir teknoloji ve AMD 6000 serisi kartları ile beraber onun gelişimine katkı sağlamaya başladı.

Top Bottom