AMD Driver Sorunu Acil Yardım

Dosyayi çıkardın mı

Tamam zipten cıkar dosyayı bana foto attıgın yere gir ordan hangi diskteyse seç klasoru bul klasorun icindeki .cap yazan dosyayı sec

Dosyayi çıkardın mı
Çıkardım ama hata veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dosyayi çıkardın mı
Flash olmadığı için mi acaba

Tamam zipten cıkar dosyayı bana foto attıgın yere gir ordan hangi diskteyse seç klasoru bul klasorun icindeki .cap yazan dosyayı sec

Dosyayi çıkardın mı
Bios güncelle dedim başladı bilgisayar açıldı kapandı güncelliyor şuan

Çıkardım ama hata veriyor

Flash olmadığı için mi acaba

Bios güncelle dedim başladı bilgisayar açıldı kapandı güncelliyor şuan
Çok iyi hiç bir şeye dokunma

Durum nedir devam ediyor mj

Durum nedir devam ediyor mj
Beyler sizin Allah’ınıza gurban 😂 oynuyorum sıkıntı yok yağ gibi akıyor çok yardımcı oldunuz aslında ortada sorun yokmuş sadece benim cahiliyetim sorunmuş 😂 bundan sonra nasıl yapacağımı öğrendim ayda 1 güncellerim

Ah be Osman şunu ilk sayfada bize söyleseydin buraya kadar gelmezdik :) çözülmesine sevindim iyi oyunlar

Ah be Osman şunu ilk sayfada bize söyleseydin buraya kadar gelmezdik :) çözülmesine sevindim iyi oyunlar
Yok aga yok devam ediyor

Ben siki tuttum ya ne bok yicem bilmiyorum

Ben de 26.5 yüklü şuan yarın onu bir daha 26.3.1 e çekecem onda da olmazsa Allah Kerim 5. Kattan aşşağı atarım 😂

Son düzenleme:
Hadi ya :( win 11 kurma imkanı var mı

Dediğim şekilde driver kurdun mh

Bu driver ile alakalı bir sorun değil, ya donanım veya windows yüzünden, önce windows 11 format at En son donanıma geçeriz eğer donanımsa başta psuyu farkli bır tane deneyerek İşe başlayacağız. Yine gelirler psu yüzünden diye Nebi Akgün ağzı ile konuşma diye
İngilizceniz Varsa izleyin yoksa chatgptye özet isteyin.

Win 11 kurulu zaten ben de

Win 11 kurulu zaten ben de

Ben occt testleri yapayım tek tek

Ya test falan yapmayı bırakıp bir format atsana sen şu bilgisayara. İnternet hızının 1000 mbps, ssdlerin 7000 mb/s olduğu dönemde bunları konuşmuyor olmamız lazım. Format atmak ve kurulumu tamamlamak 1 saat sürüyor. At formatı geç ya. 7 sayfa suçlu aramışsınız vaktinize yazık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,264
Üyeler
197,855
Son üye
Metendy
Geri