akinoguz1905
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Oğuz
Hepinize merhabalar. Ekran kartım XFX AMD 6700XT 3 Fanlı Anakartım A520M K V2 İşlemcim R5 5600 2X8'den 16 GB' da RAMe sahibim. Güç Kaynağı: Frisby 650W Benim bilgisayarım büyük oyunlara( PUBG özellikle, Spiderman gibi (Valorantta kafası esince)) girince ya da oyun ortasında Reset atma sorunu oluşuyor. Reset atıncada AMD Softwarede ayarları sıfırladık gibi bir bildirim veriyor. Ne yapsam düzeltemedim maalesef. İlk gözüken güç kaynağı gibi gözüksede RGB ışıklarım asla gitmiyor(Sorun powerdan olsa ışıklarda gider diye düşündüm powerı nasıl söküp başka power takacağımı bilmiyorum baktım ama zor geldi ). Birçok önerilenleri yaptım AMD ile iletişime geçtim en son çare XFX ile iletişime geçin dediler geçtim ve onlarda onlara ekran kartını göndermemi istediler fakat portekize yollamam gerekiyormuş oda imkansız gibi bir şey gözüküyor. Yaptığım işlemler -Ramlerin yerlerini değiştirdim. -Ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ve yükledim AMD'nin söyledikleri adımlara göre ( güvenli modda normal modda, internetli internetsiz) -Priz değiştirdim, 3lü değiştrdim, -Güç seçeneklerinden bir şeyler değiştirdim tam hatırımda değil. -Format attım ve formattan sonra 2-3 ay içindeki uptadeleri atmayarak denedim.( En son güncel sürümüde denedim tabii ki) -Başka ekran kartı taktım ve 2 saat boyunca PUBG'yi oynattı herhangi bir sorun olmadı ama daha sonrasında kendi ekran kartımı takıncada o arada çalıştı bir sorun yaşamadım diğer güç açtığımda gene aynı sorundu. -Furmark ayrıca işlemci ve ram aynı anda test eden programı beraber çalıştırdım ama hiç bir sorun olmuyor. Ama neticede koca bir sıfır maalesef. Bu durumu yaşayan ya da bilen birisi var mı acaba? Edit: EKRAN KARTI VE İŞLEMCİNİN TERMAL MACUNUNU DEĞİŞTİRDİM İYİ OLDUĞU HALDE VE 2 GÜN GAYET GÜZEL KULLANDIM SONRA TEKRAR AYNI DURUMU YAŞADIM. |
Son düzenleme: