Sorun yok şuan güncel modellerdeHayır yeni nesiller de sorun çok daha az oluyor son zamanlarda. Hatta eski kartlarda bile sorunlar çok azaldı. Hala sorun olanlar var ama öyle abartılacak bir şey yok her kartta olan tarzdan
rog strix rx6750xt kullandım ve 7900 gre kullanıyorum. Bir sorun yaşamadımÖncelikle sa beyler yakın zamanda rx 7700xt li sistem almayı düşünüyorum yazılımsal sıkıntılar hala varmı driver problemleri hala devam ediyormu? (nvidia önermeyin)
Reis şey diyolar ikide bir driver güncellemesi geliyor biktım diyolar doğrumu enson ne zaman driverini güncelledinrog strix rx6750xt kullandım ve 7900 gre kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım
Rx 6600 kullanıyorum tek şikayetim cs2 de 1024 oynuyorum alt tab atınca çıkdırıyor pc başka hiçni sıkıntısı yokÖncelikle sa beyler yakın zamanda rx 7700xt li sistem almayı düşünüyorum yazılımsal sıkıntılar hala varmı driver problemleri hala devam ediyormu? (nvidia önermeyin)
ara ara driver geliyor, en son 1,5 ay önce gelmiş, rahatsız edecek kadar çok değil bence. hiç bir driver sürümünde de sıkıntı yaşamadım. söylediğim gibi bende 0 sorun.Yorumlarınız için sağol beyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis şey diyolar ikide bir driver güncellemesi geliyor biktım diyolar doğrumu enson ne zaman driverini güncelledin
ara ara driver geliyor, en son 1,5 ay önce gelmiş, rahatsız edecek kadar çok değil bence. hiç bir driver sürümünde de sıkıntı yaşamadım. söylediğim gibi bende 0 sorun.
1024 ne reis pek anlamıyorumda?Rx 6600 kullanıyorum tek şikayetim cs2 de 1024 oynuyorum alt tab atınca çıkdırıyor pc başka hiçni sıkıntısı yok