Neler Yeni

AMD ekran kartı alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mevlüt Can Ay
Arkadaşlar AMD FSR 2.0 ı getirdikten sonra cidden gözle görülür farklar oluştu mu fps noktasında. Nvidia ile amd arasında gidip geliyorum Wattman hatası hala devam ediyor mu ve AMD ekran kartı alınır mı bi türlü forumlarda vs. yapılan yorumlardan dolayı pek güvenemedim yardımcı olursanız sevinirim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar AMD FSR 2.0 ı getirdikten sonra cidden gözle görülür farklar oluştu mu fps noktasında. Nvidia ile amd arasında gidip geliyorum Wattman hatası hala devam ediyor mu ve AMD ekran kartı alınır mı bi türlü forumlarda vs. yapılan yorumlardan dolayı pek güvenemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Nvidia alacak bütçe varsa alınmaz, Nvidia alamıyorum bütçem az dersen alınır.

Bana göre böyledir yani 😀

Can...

80+ Platinum
Asus yeni i serilerinde ısınma yok soğutmaya aşırı önem veriyor eski serilerde yaşandı bilip bilmeden sallamana gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia alacak bütçe varsa alınmaz, Nvidia alamıyorum bütçem az dersen alınır.

Bana göre böyledir yani 😀
Tam olarak böyle ben bütçem olmasa bile amd almam yeni kart alacağım zaman gider değeri düşmesin diye altın alırım az dhaa biriknce bozar nvidia alırım

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Can...

80+ Platinum

AMD ekran kartı alınır mı adlı başlıklı bir konudan ne çıkarabiliriz?​

Ben de anlayamadım.
Ne komedisin ya adamın sorduğu soruyu iyi oku anla bana ondan sonra yorum yap birde dikkatlice bakta gözler de bozuk sanırım konunun sahibi o arkadaş mı diye

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ne komedisin ya adamın sorduğu soruyu iyi oku anla bana ondan sonra yorum yap birde dikkatlice bakta gözler de bozuk sanırım konunun sahibi o arkadaş mı diye
Konuyu daha da uzatacak vaktim yok, işim var.
İyi akşamlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Alınır

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangi serisinin hangi kartı? 6000 serisi ise bir kronik sorun yok, WattMan artık genelde sürücü değil diğer yazılımsal veya donanımsal sebeplerden çıkıyor. Çözülebilir yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mevlüt Can Ay
Hangi serisinin hangi kartı? 6000 serisi ise bir kronik sorun yok, WattMan artık genelde sürücü değil diğer yazılımsal veya donanımsal sebeplerden çıkıyor. Çözülebilir yani.
Rx 6700xt veya yukarısını almayı düşünüyorum

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Üslubunuzu düzeltin öncelikle.
Konu başlığı AMD Ekran kartı Alınır mı?
Ben konu sahibine cevap verdim, diğer sorulara cevap vermedim.
Siz ise benim başka bir yoruma cevap verdigimi sandınız herhalde, muhtemelen yanlış anlaşılma.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O zaman sende bi anlama sıkıntısı var ben ordan amd kart alınır mı diye bir sonuç çıkaramadım
1656611699424.png

Bu sorudan nasil yazıyla aynı anlamı taşıyan sonucu çıkaramadın bence bir psikoloğa görünmelisin.

Top Bottom