AMD ekran kartı alınır mı?

Mhg3436

80+
Reaksiyon skoru
53
Bütçe
6
Arkadaşlar çoğumuz Nvdia ekran kartını kullanıyor,Nvdia ekran kartı kullanmamızın sebebi (bana göre) RTX/FPS/OPTAMİZASYON vb.
Ama bildiğiniz gibi RTX ekran kartı almak zorlaşıyor ancak GTX 1660 vs. alabiliyoruz.
AMD ekran kartlı sistemler daha ucuz oluyor, bunun sebebi nedir?
ve AMD ekran kartı alınır mı?
Ve F/P AMD ekran kartı önerir misiniz?
TEŞEKKÜRLER

Arkadaşlar çoğumuz Nvdia ekran kartını kullanıyor,Nvdia ekran kartı kullanmamızın sebebi (bana göre) RTX/FPS/OPTAMİZASYON vb.
Ama bildiğiniz gibi RTX ekran kartı almak zorlaşıyor ancak GTX 1660 vs. alabiliyoruz.
TEŞEKKÜRLER
Sadece oyun oynayacaksan AMD bir sorun çıkartmaz ama yayıncılık falan yapacaksan NVIDIA tavsiye ederim. İşlemcin nedir hocam?

TEŞEKKÜRLER
amd hataları yüzünden çok fazla dert yanıyorum ancak bütçe yoksa amdden başka kart almak mantıklı da değil eğer sadece oyun oynayacaksan vs.

Amacın saf oyun performansı ise AMD>

Ama işin içine Render, yayın vs. giriyorsa AMD direk alma

Hocam yayın yapmayacaksan RX 6700, RX 6700 XT gibi kartlar alınabilir (darboğaz olabilir.). Yayın yapacaksan RTX 3060Ti gibi kartlara yönelmen daha iyi olur. Eğer bütçen zorlanırsa RX 6600, RX 6600XT de bakabilirsin.

Geri