Öneri 🔥Amd🔥Ekran Kartı Almayın🔥

Aynı sistemde Rx6600xt ile klavyede yaşadığım bir problem yüzünden mavi ekran yediğim sorunu RTX kartta sadece anlık kitlenme olarak devam ettiğini gördüm Sanırım AMD Sadece daha sert tepkiler veriyor Donanımsal hatalarda.

bunları forumdan ne zaman banlıcanız ya c4 cöpcüler fanboylar onu bunu almayıncılar hepsine ban istiyoruz ban ban :)))

3060 ile 6700 xt karşılaştırılması bile ban sebebi olmalı :AdsA:DAdahdahd

Yapsan bile en fazla pc kapanır açılır çöker falan ki bu her firmada aynıdır. Eğer ayarın fazla beceriksizce ise böyle olur. Az beceriksizce ise oyun falan çöker.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

roblox-oy-asiye.gif
2 yıl amd kullanıp bir sorun yaşamayanların sıfat

bunları forumdan ne zaman banlıcanız ya c4 cöpcüler fanboylar onu bunu almayıncılar hepsine ban istiyoruz ban ban :)))

3060 ile 6700 xt karşılaştırılması bile ban sebebi olmalı :AdsA:DAdahdahd
Kanka sen hiç yaşadın mı o tarz sorunlar?

Gördüğüm en değişik konu... bune yahu? ne anlatıyorsun sen güzel kardeşim?

Kanka sen hiç yaşadın mı o tarz sorunlar?
500w psu ile kullanıyorum ayni sistemde 3060ti da kullandım oda problemsizdi 6700 xt de hemde b350 dandik anakart 500w power işlemci ve ekran kartı oc lu :)

Amd kartlarda kartın ayarlarıyla bilgisizce uv veya oc yapmayın diyoruz ve bilgisizce alıp Amd kart almayın demek akıl mantık işi değil :D
Sen bilgilisin demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yiyin birbirinizi ha gayret .d
Knk ben saygıla deniyimimi söyledim ama amd . Tayfa kızgı kazık yedigini biliyorda kendini kandırmaya çalışyprlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,465
Üyeler
183,292
Son üye
mehmetcan65
Geri