sh1dakatsu
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
valorant oynarken bir anda sürücü çöküyor
hocam ben daha önce yaşamıştım bu sorunu artık dayanamadım kırıyordum pcyiBende de var o sorun beamng drive oynarken özellikle sık oluyor. Amd ekran kartı pişmanlıktır abi kim ne derse desin
hocam ben daha önce yaşamıştım bu sorunu artık dayanamadım kırıyordum pcyi
Bende de var o sorun beamng drive oynarken özellikle sık oluyor. Amd ekran kartı pişmanlıktır abi kim ne derse desin
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?Bu sıralar aynı sorun bende de mevcut hangi ekran kartını kullanıyorsun ?
Benim eski kasada 6500xt vardı kartı hiç kullanamadım en son yeni kasa aldım eski kasanın anakart ve ekran kartı hariç sattım yeni kasa almışken bu hatayı veren ekran kartını da bir deniyim dedim donanım arşivi kasasıydı bir de sanırım sorun eski kasanın parçalarındaydı yeni kasamda çalıştı hiç sorun yaşatmadı amd nin nazı oluyor geçmiş olsun hiçbir şekilde çözemedim 7 8 defa teknik servise gitti en son değiştirdiler yine yaptı yine değiştirdiler bir daha da kullanmamıştımvalorant oynarken bir anda sürücü çöküyorAlıntıyı görüntüle
hangi marka? 7700xt de hiç yaşamadım her oyunu denedim neredeyse7700xt kullanıyorum ilk defa bu hatayı görüyorum
hangi marka? 7700xt de hiç yaşamadım her oyunu denedim neredeyse
bende 24.12.1 var bir sorun yaşamadım. En stabil sürücü kaynağına nereden eriştinizDDU ile temiz kurulum yapıp, 24.8.1 sürücüsüne dönün, en stabil sürücü bu şuanda.
Kendi deneyimim, ve oynadığım oyunda sıkıntı yaşayan çok fazla insan oldu ve kısa vadede çözüm bu sürüme dönmekte bulduk, en basitinden 24.12.1 sürümüne geçilmeli mi ? Yada yükseltilmeli mi ? Diye ufak bir Google aramasıyla, kafanızda biraz fikir oluşabilir.bende 24.12.1 var bir sorun yaşamadım. En stabil sürücü kaynağına nereden eriştiniz