Neler Yeni

AMD Ekran Kartı Sıcaklığı düşürme.

TheFaLcoN

80+ Bronze
kanka bende yayıncı render sistem efsan oyuncu sistemi kurdum rx5700xt ryzen 5 3600x 16gb RAM 1tb harddisk 480gb ssd kasa cooler master masterbox mb520 gamepower 27inch gaming monitör gamepower ursa mouse gamepower saber klavye James Donkey 712 model kulakolık iymi
İyi kral, iyi günlerde kullan çok güzel sistem.Bir şey sorucam saber i kaç aydan beri kullanıyorsun? Çok hoşuma giden klavye alıcam da uzun kullanımda kötü diyorlar.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
zor düşürürsün qral alksgnagmssa

TheFaLcoN

80+ Bronze

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz

TheFaLcoN

80+ Bronze
dereceyi qral yapabileceğin şeyler çok az ekran kartı eskiyse ki sanmıyorum macunu değiştir deyicem oda gerek yok kasanın hava akışı iyiyse bu kadar galiba
Yoo 2019 agustos da almıştım ekran kartında sıkıntı yok. Kasa evet biraz sıkıntılı ancak undervolt 10 derece attı geriye.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Yoo 2019 agustos da almıştım ekran kartında sıkıntı yok. Kasa evet biraz sıkıntılı ancak undervolt 10 derece attı geriye.
undervolt doğru düzgün kullanılırsa iş yapar yanlış yapılırsa mavi ekran verir geri düzelir ama pek tavsiye etmem ömrünü kısar fazla olmasada

TheFaLcoN

80+ Bronze
undervolt doğru düzgün kullanılırsa iş yapar yanlış yapılırsa mavi ekran verir geri düzelir ama pek tavsiye etmem ömrünü kısar fazla olmasada
Değiştiricem inşallah seneye Nvidia dönmeyi düşünüyorum da bilmiyorum ben undervoltta tam ayarını buldum bütün oyunlarda test ettim yarım saat atma mavi ekran almadım. 3 aydan beride oynuyorum bir sıkıntı çıkarmadı hocam. Önemli olan ayarı bulman sonra bir arıza çıkmaz. O ayarı bulmak içinde sürekli error yiyorsun.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Ya öylede AMD ekran kartlarında çok sıkıntı çekiyorum 5700xt çok sağlam ekran kartı ancak Nvidia denemek istiyorum. Ama duruma bağlı tabi. Param hazır olursa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu Sapphire için geçerli değil ancak bi Nvidia denemek istiyorum.
RTX i kenara atma stabil çalışma driver desteğini geçtim rtx geliyor yavaş yavaş 5 fps işin kenara atmam ben şahsen , kendimde zatrm msi rtx 2070 gaming kullanıyorum

Ayrıca konu yararlı eline sağlık sıkıntı çeken arkadaşlara yardımcı olur

TheFaLcoN

80+ Bronze
RTX i kenara atma stabil çalışma driver desteğini geçtim rtx geliyor yavaş yavaş 5 fps işin kenara atmam ben şahsen , kendimde zatrm MSI rtx 2070 gaming kullanıyorum

Ayrıca konu yararlı eline sağlık sıkıntı çeken arkadaşlara yardımcı olur
Sağol un hocam. Nvidia alıcam ya bence de.

beritankorkusuz

80+ Silver

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
İyi kral, iyi günlerde kullan çok güzel sistem.Bir şey sorucam saber i kaç aydan beri kullanıyorsun? Çok hoşuma giden klavye alıcam da uzun kullanımda kötü diyorlar.
bakma öyle diyenler ekral efsandir saber gamepower

knk sen rtx alacaktın diye hatırılyorum
kanka alıcam rtx pahalandı 12bintl oldu ondan normalde rtx alcaktım ama rx5700xt daha iyi dusundum onu aaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye
mertduyul
Top Bottom