Amd ekran kartımı yoksa nvidia mı

Reaksiyon skoru
1
YouTube gezinirken kesvetime amd ekran kartları alınırım adlı ve amd ekran kartlarının sürücüleri ve programları hatalı oluyormuş wattman hatası mavi ekran gibi sorunlar oluyormus doğrumudur?

doğru :)

AMD ekran kartı kullanıyorum, ara sıra çöküşler oluyor bazen çok rahatsız ediyor ama genel olarak memnunum ben.

YouTube gezinirken kesvetime amd ekran kartları alınırım adlı ve amd ekran kartlarının sürücüleri ve programları hatalı oluyormuş wattman hatası mavi ekran gibi sorunlar oluyormus doğrumudur?
Wattman hatası artık çok sık olan bir şey değil sanırım. Ben birkaç ay önce Nvidia aldım, ama şimdi pc toplasam AMD düşünebilirim.

Ben 2 senedir AMD kullanıyorum gayet memnunum evet arada sırada yazılım sorunları oluyor çökme vs. Bende ayda en fazla 2-3 kere oluyor bazen 2 ay hiç olmuyor.

Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donanım arsivi adlı YouTube kanalında amd driverleri hakkında hassas olduğunu söylüyordu orijinal oyunlar falan oynayın diyordu bunun ile alakası olabilirmi? Çünkü bazı kişiler korsan oyun oynadıkları için olabilirmi bilgin varsa söylersen çok mutlu olurum

RX5600XT kullanıcısıyım forumda genelde AMD önermiyorum orta ve yüksek segment için. Ben burada yine AMD önermeyeceğim forumun %80'i AMD kullanmadan AMD övücü olduğu için linç yiyeceğim. Öncelikle video, yayın vb şeylerde görüntü kalitesi pek tatmin etmeyecektir, onun dışında NVIDIA'nın teknolojileri çok daha iyi ve yenilikçi. 2 Günde 1 PC siyah ekran olup yeniden başlıyor. Driverlar 2 haftada bir çöküyor, Stabil bulana kadar ter akıyor. Ben uğraşmam dersen NVIDIA alabilirsin. Tabii giriş segment bütçen varsa RX 6500 almayıp 1650 falan alma ama.

Teşekkür ederim

Donanım arsivi adlı YouTube kanalında amd driverleri hakkında hassas olduğunu söylüyordu orijinal oyunlar falan oynayın diyordu bunun ile alakası olabilirmi? Çünkü bazı kişiler korsan oyun oynadıkları için olabilirmi bilgin varsa söylersen çok mutlu olurum
duydum öyle bir şey ama orjinal oynayınca da sorun çıkarabiliyor genelde güç tüketimi chipset optimizasyon vb. sorunlardan kaynaklanıyor korsan oyundan kaynaklanacağını düşünmüyorum

duydum öyle bir şey ama orjinal oynayınca da sorun çıkarabiliyor genelde güç tüketimi chipset optimizasyon vb. sorunlardan kaynaklanıyor korsan oyundan kaynaklanacağını

duydum öyle bir şey ama orjinal oynayınca da sorun çıkarabiliyor genelde güç tüketimi chipset optimizasyon vb. sorunlardan kaynaklanıyor korsan oyundan kaynaklanacağını düşünmüyorum
Sitenin birisinde ryzen 5 5500 rtx 3060 ekran kartlı bir sistem var bu sistem dar boğaza yol açarmı ne gibi sorunla karsılasırım?

Sitenin birisinde ryzen 5 5500 rtx 3060 ekran kartlı bir sistem var bu sistem dar boğaza yol açarmı ne gibi sorunla karsılasırım?
darboğaz olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri