Neler Yeni

AMD - INTEL İŞLEMCİ SIRALAMASI

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
sence bu nasıl?

Mesaj otomatik birleştirildi:

3550 TL'ye felan geliyor. İthalat ücreti depozitosu demek vergiler ve gümrük vergisi dahil demek mi? yoksa onlar depozito + vergi gümrük de mi ekleniyor?

3550 TL'ye felan geliyor. İthalat ücreti depozitosu demek vergiler ve gümrük vergisi dahil demek mi? yoksa onlar depozito + vergi gümrük de mi ekleniyor?
buna güvenebilirsin. amazon germany gönderiyor. bir sorun olduğunda arkanda amazon var. ithalat ücreti demek vergi için kestiği depozito. yani o fiyat + kargo parasına gelecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
buna güvenebilirsin. amazon germany gönderiyor. bir sorun olduğunda arkanda amazon var. ithalat ücreti demek vergi için kestiği depozito. yani o fiyat + kargo parasına gelecek.
şimdi dostum alışveriş toplamını atacagım sana maximum ödeyeceğim fiyat bu degıl mi?

Ekler

• ddddddddddd.PNG
    ddddddddddd.PNG
    11.1 KB · Hit: 32

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
şimdi dostum alışveriş toplamını atacagım sana maximum ödeyeceğim fiyat bu degıl mi?
evet ödeyeceğin bu. vergisi bunun içerisinde. sende neden daha az çıktı bilmiyorum da ben girince bu şekilde çıktı.
Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
evet ödeyeceğin bu. vergisi bunun içerisinde. sende neden daha az çıktı bilmiyorum da ben girince bu şekilde çıktı.
Alıntıyı görüntüle
başlığında maximum frekansı 4.8Ghz olarak yazıyor. Normalde max frekans 4.9Ghz şüphelenmeli miyim? ya sipariş verdiğimde evime gelmezse?

Alıntıyı görüntüle

Ekler

• i7.PNG
    i7.PNG
    24 KB · Hit: 35

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
başlığında maximum frekansı 4.8Ghz olarak yazıyor. Normalde max frekans 4.9Ghz şüphelenmeli miyim? ya sipariş verdiğimde evime gelmezse?
istersen amazon desteğe yazıp sorabilirsin. çok ilgililer. kısa sürede cevap verirler.

kagankan0

80+ Bronze
evet aynen öyle
ryzen 3 1200
ryzen 5 1600
ryzen 7 1700 bunların hepsi 1. nesil. ama dediğim gibi 5000 serisi ryzenlar 4. nesil. yani bir yerden sonra bu mantık bozuluyor. o yüzden nesil olarak değil seri olarak söylemek daha mantıklı oluyor.
Yanlış bilgi 4. Nesil sadece APU işlemciler

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yanlış bilgi 4. Nesil sadece APU işlemciler
yanlış bilgi. 4. nesil 5000 serisidir. apular zen2 mimarisiyle üretildiği için yeni bir nesil değildir. konunun tamamını okursan herkese tek tek açıkladım. lütfen bir daha açıklatmak zorunda bırakma.

kagankan0

80+ Bronze
yanlış bilgi. 4. nesil 5000 serisidir. apular zen2 mimarisiyle üretildiği için yeni bir nesil değildir. konunun tamamını okursan herkese tek tek açıkladım. lütfen bir daha açıklatmak zorunda bırakma.
Ben 4. Nesil APU diye okudum forumda ve kimse itiraz edip kızgın falan atmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
dostum türk bir destekten böyle mesaj geldi

Ekler

• i7.PNG
    i7.PNG
    65.2 KB · Hit: 36
  • i7.PNG
    i7.PNG
    58.4 KB · Hit: 35
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
açıkça belirtmiş işte. satın alırsan 11700 gelecek. amazona güvenebilirsin.

açıkça belirtmiş işte. satın alırsan 11700 gelecek. amazona güvenebilirsin.
evet şimdi bu işlemci sende stock soğutucu ile işimi görür mü? veya stock soğutucu ile yıllarca kullansam sıkıntı yaşar mıyım

Ekler

• i7.PNG
    i7.PNG
    75.6 KB · Hit: 38

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular