Neler Yeni

AMD - INTEL İŞLEMCİ SIRALAMASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
aslında yanmaz, kendine zarar verecek kadar ısınırsa kendini kapatır. videolarda ortam sıcaklığını bilmediğimiz için pek doğru sonuç göstermeyebilir. belki orada ortam sıcaklığı 20-22 derecedir(bilemiyoruz), yazın benim evim 30 derecelere kadar çıkıyor. ortam sıcaklığındaki 10 derece değişim işlemcide daha yüksek değişimler yapar. orada 80-83 derecede çalışan benim evimde sıcaktan kapanabilir. 11400f bile sıcak ortamda 80-85 derecelere çıkıyor stok fanla. yani sana tavsiyem o işlemciyi alıyorsan masraftan kaçma ve güzel bir soğutucu da al. ayrıca işlemci kaç derecede hız kesiyor bilmiyorum ama 80 dereceler hız kesmek için çok uygun dereceler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
aslında yanmaz, kendine zarar verecek kadar ısınırsa kendini kapatır. videolarda ortam sıcaklığını bilmediğimiz için pek doğru sonuç göstermeyebilir. belki orada ortam sıcaklığı 20-22 derecedir(bilemiyoruz), yazın benim evim 30 derecelere kadar çıkıyor. ortam sıcaklığındaki 10 derece değişim işlemcide daha yüksek değişimler yapar. orada 80-83 derecede çalışan benim evimde sıcaktan kapanabilir. 11400f bile sıcak ortamda 80-85 derecelere çıkıyor stok fanla. yani sana tavsiyem o işlemciyi alıyorsan masraftan kaçma ve güzel bir soğutucu da al. ayrıca işlemci kaç derecede hız kesiyor bilmiyorum ama 80 dereceler hız kesmek için çok uygun dereceler.

Bunun gideri var mı sence

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
işlemci yanar mı veya anakart ne gibi risk oluşturur ben benchmark testlerinde 83 - 85 dereceyi buldugunu gordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

24. dakikadan itibaren göz gezdirir misin

videoda 24. dakikadan sonra çekirdek sıcaklıklarına dikkat edersen core 5 89 dereceye kadar çıkıyor. daha uzun izlemedim daha yukarı çıkıyormu diye ama gerçekten yüksek sıcaklıklar.

Bunun gideri var mı sence
kullanmadığım için yorum yapamam. sesli çalışır mı, sorunu var mıdır bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
videoda 24. dakikadan sonra çekirdek sıcaklıklarına dikkat edersen core 5 89 dereceye kadar çıkıyor. daha uzun izlemedim daha yukarı çıkıyormu diye ama gerçekten yüksek sıcaklıklar.

kullanmadığım için yorum yapamam. sesli çalışır mı, sorunu var mıdır bilmiyorum.
evet evet haklısın

dostum bu power supplay'i önerir misin?

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
evet evet haklısın

dostum bu power supplay'i önerir misin?

Power supply için konu açabilirsin. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
Power supply için konu açabilirsin. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.
sence bu anakart mı

yoksa bu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom