amd işlemci için soğutucu önerisi

paramı nasıl boşa harcarım adlı güzel çalışma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500 verdikten sonra bunu alan varsa güzel bir kazıklanma yaşıyor demektir

Tavsiye Ederim .

İlerde Sistem Değişirsen Bile İşine Çok Yarayacaktır 🙏

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili​

Alıntıyı görüntüle

:peped:

Bana Göre Değil Hocam !

O Zaman Snowman M200 Benim İçin Vazgeçilmez Olurdu :)
bende king var o bile yetiyorken bunlar fazlasıyla yeterli gelir ve 5800x3d kadar güzelde soğutur

Deepcool ak400 al maksimum 65 görür yeterli fazla para vermeye de gerek yok

Şu Prism tenekesini niye tr de bu kadar abartıyonuz aşırı sesli bir metal parçasından fazlası değil tam ARGB desteği bile yok. 400 tl üstü verilmez sıfırına. Her seyden önce su fanın STOK FAN oldugunu unutup 1500 liraya ilan atıyonuz

Şu Prism tenekesini niye tr de bu kadar abartıyonuz aşırı sesli bir metal parçasından fazlası değil tam ARGB desteği bile yok. 400 TL üstü verilmez sıfırına. Her seyden önce su fanın STOK FAN oldugunu unutup 1500 liraya ilan atıyonuz
Fiyat değil model olarak attım ve neden se stok fan dediğiniz fan çoğu soğutucudan iyi performans veriyor tabii ki psu fan ayaları olsun anakartın desteklediği bir şey olması lazım onun dışında argb desteği için de içinden çıkan bir kabloyu bağlaman lazım bro ama göreceli kavramalrdır bunlar

Fiyat değil model olarak attım ve neden se stok fan dediğiniz fan çoğu soğutucudan iyi performans veriyor tabii ki psu fan ayaları olsun anakartın desteklediği bir şey olması lazım onun dışında argb desteği için de içinden çıkan bir kabloyu bağlaman lazım bro ama göreceli kavramalrdır bunlar
1500 önerilmez

o kadar fiyat verecekse çok daha iyisi var

Şu Prism tenekesini niye tr de bu kadar abartıyonuz aşırı sesli bir metal parçasından fazlası değil tam ARGB desteği bile yok. 400 TL üstü verilmez sıfırına. Her seyden önce su fanın STOK FAN oldugunu unutup 1500 liraya ilan atıyonuz
120mm fanlı daha iyi soğutan alternatifler varken gereksiz kaçıyor

argb desteği için de içinden çıkan bir kabloyu bağlaman lazım bro ama göreceli kavramalrdır bunlar
İçindeki kablo ile bile ARGB desteği yok CoolerMaster rgb uygulaması falan vardı. 5v ARGB ile uyumlu calısmıyor olması lazım.
1711372622717.png

Gammax 200T de şu he :
1711372649420.png

Geri