F/P olarak R5 5600 olabilir.Merhaba arkadaşlar.
Şuan pc de amd ryzen 5 3600 islemci kullanıyorum.
Yine Amd işlemci almak istiyorum. Hız, performans ve fiyat olarak Hangi islemciyi tavsiye edersiniz.
5600 fiyatına göre gayet güzel işlemci. Bütçeniz yüksek ise 5800x3d alabilirsiniz oyun için.Merhaba arkadaşlar.
Yine Amd işlemci almak istiyorum. Hız, performans ve fiyat olarak Hangi islemciyi tavsiye edersiniz.
Hocam Anakart söylemiyorsunuz ekran kartı söylemiyorsunuz psu söylemiyorsunuz bütçe söylemiyorsunuz nasıl yardımcı olalımMerhaba arkadaşlar.
Çok detay önemlimi bilemedimHocam Anakart söylemiyorsunuz ekran kartı söylemiyorsunuz psu söylemiyorsunuz bütçe söylemiyorsunuz nasıl yardımcı olalım
5600 alabilirsiniz yanında bide kule tipi soğutucu ıd cooling vsÇok detay önemlimi bilemedim
Anakart gigabyte b450 sh2
İslemci ryzen 5 3600
Ekran karti rx 580 8 gb
Ram 2x8 16 gb 3200 mhz apacher
Hocam ne yalan söyliyim fazla bilmiyorum ama çok ucuz bir fan ne kadar iyi olur bilemiyorum yt den bakabilirsinizSogutucu olarak bende Snowman M200 ? İş gorurmu
R5 5600 için iş görür, oyunlarda 70-75 derece civarı takılıyor işlemci.Sogutucu olarak bende Snowman M200 ? İş gorurmu
Anakart değiştirmeyeceksen 5800X3D AM5 sokete geçiceksen 7600Merhaba arkadaşlar.
5600Merhaba arkadaşlar.