MD3 de İ3 10100F yok muydu yav?Bende MD3 sistem var işlemcisi amd ryzen 3600 ben bunu intel i7 ya da amd ryzen 7 çevirmek istiyorum bir sorun yaşar mıyım
dur karıştırdım kanka g3 sistemBende MD3 sistem var işlemcisi amd ryzen 3600 ben bunu intel i7 ya da amd ryzen 7 çevirmek istiyorum bir sorun yaşar mıyım
3060 varEkran kartını değiştirdiniz mi?
Ekran kartı ne alaka ki Anakart deme istedin galiba?Ekran kartını değiştirdiniz mi?
Md3 değil g3 sistemBende MD3 sistem var işlemcisi amd ryzen 3600 ben bunu intel i7 ya da amd ryzen 7 çevirmek istiyorum bir sorun yaşar mıyım
b450hanakartın linkini at soket yapısı neyse ona göre alacaksın
GIGABYTE B450M S2H anakart buanakartın 1200 soket yapısı neyse ona göre alacaksın anakartı satıp işlemciyi satıp amd ye geçebilirsin b450 anakart işini görecektir
her amd ile olur dimi ryzen 7 5800 gibiMD3 de İ3 10100F yok muydu yav?
İntel işlemci yerine AMD takmak istersen veya tersini yapmak istersen anakartı da değiştirmen lazım.
dediğin kart am4 soket yapısına sahip ryzen 3600 işini görür hocam darboğaz yapmaz 3060 laMd3 değil g3 sistembu videodaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
b450h
GIGABYTE B450M S2H anakart bu
rust tarzı oyunlar oynuyorum da ara sıra donma oluyordediğin kart am4 soket yapısına sahip ryzen 3600 işini görür hocam darboğaz yapmaz 3060 la
fps artırmak için değiştirmek istiyorum bidedediğin kart am4 soket yapısına sahip ryzen 3600 işini görür hocam darboğaz yapmaz 3060 la
BIOS güncellemen gerek (R5 3600 sisteme takılıyken) ondan sonra R7 5800X bile takabilirsin. Ama R9 serisi falan düşünüyorsan uyumlu olsa da ağır olur o anakarta önermem.Md3 değil g3 sistembu videodaki
b450h
her amd ile olur dimi ryzen 7 5800 gibi
evet ama r7 5800 kullanacaksan anakart çalıştırır ama yeterli soğutmayı vs. sağlayamazMd3 değil g3 sistembu videodaki
b450h
her amd ile olur dimi ryzen 7 5800 gibi
işlemci veya ekran kartı sebebiyle değil yazılımsal sıkıntıdır pc elimde olmadığı için kesin kanı veremiyorum bazen bendede oluyor oyun içi grafik ayarlarından düzenlemeni öneririm işlemci olarak ryzen 5600x alabilirsinrust tarzı oyunlar oynuyorum da ara sıra donma oluyor