Öneri AMD Kartlar Isınıyor Algısı

Örnek verdim rx 5600xt modellerini coğu öyle 55-65 arası seyrediyor ama nerdeyse butun rtx 2060 lar 65-75 arası
Yine de RX'lerin fanları çalışırken bizim komşunun matkabı gibi çalışıyor. NVIDIA'lardan daha çok ısındıkları kesin. 3 fanlı model olursa bir şey diyemem.

TDP'leri Nvidia gibi yapamadıkları sürece bu algı devam edecek algı kısmen doğru

Yine de RX'lerin fanları çalışırken bizim komşunun matkabı gibi çalışıyor. NVIDIA'lardan daha çok ısındıkları kesin. 3 fanlı model olursa bir şey diyemem.
Alakasi bile yok su video yu izleye bilirsiniz 60 derenin ustune cikmiyor

RX 570 kullanıyorum. Yükte iken 120 W gibi dehşet bir elektrik çekiyor. Sıcaklığım 70'i geçmiyor ancak bu TDP ile karta bir şey olacağından korkarak yaşıyorum.

Abi bakıyorum nerdeyse butun rx 5600xt ler daha soguk
Yok yok brom direkt RX 5600XT yorumun için yazmadım Genel olarak AMD'nin durumunu özetledim. Gösterdiğin kart Gaming X yani MSI ın en tepe kartlarından biri ve bu soğutma tasarımı AMD kartlar için geliştirildi MSI ileride nasıl aksiyon alır bilemem ama MSI'ın RTX 2060 için geliştirdiği Gaming Z'in soğutması bundan daha küçük yani şuan sıcaklık olarak karşılaştırdığın iki kart doğru bir karşilaştırma değil

RTX 2060 Gaming Z modeli:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,688
Üyeler
190,424
Son üye
mbaberat
Geri