dostum caps lock kapatırsan sevinirimKARDEŞİM İŞLEMCİ OLARAK İNTERNETTE BENCHMARK TESTLERİDE VAR BENCE GAYET YETERLİ VE İYİ EKRAN KARTI OLARAKTA TESTLERİNE BAKABİLİRSİN 5700 XT OC EVO FLN İYİ YADA 5600 XT OC EVI YENİ JENERASYON
xfx ısınmıyor yanlış bilgi vermeyin xfx thic 3 modeli gayet başarılı bir kart.XFX Önermiyorum ısınabilir.
AMD'nin ısınma sorunu yok modellerle alakalı bir şey.
Son sürücülerle hatalar düzeliyor.
xfx en kaliteli markalardan birisi en iyi 2. herhalde
Yük altında 74-76 derece gayet iyi.
Modelden modele,Rx 590 trafo gibi ama bu kart rakibinden 10 w az.anlamadim
Manuel ayar yapmaktan sıkıntı çıkmaz, en fazla 10-20 dakikanı alır, sonra rahatsınAynen çok iyi.
Thicc 3 modelinde bile manuel ayar yapıyorlar.
Yoksa ısınıyor.
Neden daha kaliteli kartlar alıp autoda kullanırken bile 60 65 dereceyi geçmesi yerine manuel ayar yapayım ki.Manuel ayar yapmaktan sıkıntı çıkmaz, en fazla 10-20 dakikanı alır, sonra rahatsın![]()
Aynı fiyatta oldukları durumlarda tabi ki ben de Sapphire tercih ederim ama 100-200 TL kadar daha ucuz olduğu takdirde XFX tercih edilebilir. Kötü bir marka değil yani.Neden daha kaliteli kartlar alıp autoda kullanırken bile 60 65 dereceyi geçmesi yerine manuel ayar yapayım ki.
Sapphire pulse varken XFX'in yüzüne bile bakmam.
Tasarımı gerçekten çok güzel ama gel gör ki hayatın gerçekleri.
Asla XFX önermeyeceğim.
Sapphire daha ucuz komik olan oAynı fiyatta oldukları durumlarda tabi ki ben de Sapphire tercih ederim ama 100-200 TL kadar daha ucuz olduğu takdirde XFX tercih edilebilir. Kötü bir marka değil yani.