Ne için kullanacaksınız?Ya çok konusu var ama bi tane daha olsun nolcak. Ya 4070 tis galax alacam yada rx7900xt alıcam. Eskiden amd sıkıntılıymış düzeltti mi hangisni alayım?
Hocam size şöyle diyeyim, nvdia daha çok iş için alınır cuda çekirdekleri,teknolojileri vb de çok iş görüyor hem oyun hem iş fakat 7900Xt gibi kas gücünün canavar olduğu modelin yanında da onu almayın.Oyun ve en az 10 yıl idare etsin istiyorum
4070Ti Super daha iyi bir tercih bence, gerek ray tracing performansı gerekse dlss'in fsr'a göre olan görüntü kalitesi olarak daha avantajlı. 16Gb Vram'i var bu yüzden ileride sorunda yaşatmaz. Üstelik Cuda çekirdekleri sayesinde ileride video editleme veya profesyonel işlere bulaşırsanız size büyük avantaj sağlar, NVIDIA yazılım olarak AMD'den çok daha iyi şuanda.İkisinede yetiyo
10 yıl idare edilir mi tartışılır ama oyun içinse direkt 7900xt. Benim arkadaşlarımda şuan forumdakilerin asla almayın diyeceği kartlar ama hala idare ediyorlar kişiden kişiye değişirOyun ve en az 10 yıl idare etsin istiyorum
Nvida kesinlikle kafanız rahat kullanırsınız.Ya çok konusu var ama bi tane daha olsun nolcak. Ya 4070 tis galax alacam yada rx7900xt alıcam. Eskiden amd sıkıntılıymış düzeltti mi hangisni alayım?