AMD mi NVDIA mı

Bence AMD bu kadar korkulacak bir şey değil bütçenize göre seçim yapın bütçeniz nedir ?
Kafanda AMD alırsam pişman olurum diye bi kaygı olmasın.Zaten öyle olsa bugünlere kadar AMD yürüyemezdi fakat ben yine de Nvidia´cı tayfadanım :)
bütçeni biraz aşarsan Nvidia daha iyi.
ben normalde 3881 TL'ye Vatan Bilgisayardan MSI RX5700 Gaming X alcaktım şimdi NVDIAda buna eşdeğer kart hangisdir bilmiyormki hangi marka hangi model almalıyım açıkcası VATAN BİLGİSAYARDAN almak istiyorum

Bu mavi ekran konusunu hep Nvidia kullananlardan duyuyorum. AMD mavi ekran olayı çözüldü.www
AMD 5700XT kullanıyorum bende sorun yok ama hala yaşayan çok insan var. O yüzden çözülmedi diyebiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben normalde 3881 TL'ye Vatan Bilgisayardan MSI RX5700 Gaming X alcaktım şimdi NVDIAda buna eşdeğer kart hangisdir bilmiyormki hangi marka hangi model almalıyım açıkcası VATAN BİLGİSAYARDAN almak istiyorum
Benim attığım 3100tl 2060 Super. Daha iyi performans ve daha ucuz.

5700 yerine rtx bir ekran kartı al bence rtx teknolojisinide kullanabilirsin hem ama yüksek fps istiyosan 5700 al mavi ekran problemi yazılımlar ile düzeltilebiliyo bende AMD kullanıcısıyım gayet memnunum.
RTX kartlar biraz pahalı. Rx 5700 al bence
Nvidia'cılık yaptım 1050ti aldım pişmanım kanka AMD candır
tamamda bu mavi ekran hataları ile karşılaşınca ne yapıcaz ozaman herkes karşılaşıyor yani nasıl olcak bu işler en azıdan NVDIAda böyle bir problem yok diyorlar

Nvidia= Kalite/Performans
AMD= Fiyat/Performans
dipnot:
Nvidia'nında sağlam f/p kartları var örnek isteyenlere, 1650S 1660S
Kardeşim sana önerim nvidia olacak azcık daha bütçen yetmiyorsa bile zorlamaya bak çünkü amd den daha iyi driverları var çok stabil
amd ye rakip olan kartları daha güncel ısınma sorunları yok ve nvidia amd ye göre daha uzun driver desteği veriyor aklında bulunsun tercihini bunlara göre yap :)

AMD 5700XT kullanıyorum bende sorun yok ama hala yaşayan çok insan var. O yüzden çözülmedi diyebiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim attığım 3100tl 2060 Super. Daha iyi performans ve daha ucuz.
Herkes çok kişide sorun var diyor sorunu olan kişi kim?

Nvidia biraz daha stabil tecrübelerimize göre onu öğrendik ama 5700xt de 2060 tan saf kas gücü olarak daha iyi. Burada bütçe seçim ve şansınızı düşünerek seçim yapmalısınız sonuçta ne alırsanız alın teknoloji biraz da şans işi unutmayın

açıkcası ben NVDIA almaktan yanayım fakat 2060S serisinin gaming Xleri çok pahalı VENTUS serileri nasıl acaba MSIın

açıkcası ben NVDIA almaktan yanayım fakat 2060S serisinin gaming Xleri çok pahalı VENTUS serileri nasıl acaba MSIın
Güzeldir sorun yaşamazsın. Gaming X serileri sadece 2070S ya da 2080 ila üzeri kart alacaklar tercih etmeli. Ya da indirim varsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,686
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri