SadeceBirisi. Cezalı 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 16,299 Reaksiyon skoru 9,838 26 Aralık 2023 #66 Necromancerr yazmış: Denedim knk 650w ilede denedim arkadaşın gene sorun oluyor kartı kırıp atacak raddeye gelmiştim neyseki şuanlık ses seda yok güzel Devamı için tıklayın... maalesef narinler akım dalgalanması nı yoğun yaşamanızdan dolayıda olabilir watman
Necromancerr yazmış: Denedim knk 650w ilede denedim arkadaşın gene sorun oluyor kartı kırıp atacak raddeye gelmiştim neyseki şuanlık ses seda yok güzel Devamı için tıklayın... maalesef narinler akım dalgalanması nı yoğun yaşamanızdan dolayıda olabilir watman
Necromancerr 80+ Platinum Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 11,118 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 5,843 26 Aralık 2023 #67 SadeceBirisi. yazmış: maalesef narinler akım dalgalanması nı yoğun yaşamanızdan dolayıda olabilir watman Devamı için tıklayın... Oyun anında yapıyor sadece eskiden kilit ekranında mavi ekran falan yiyordum
SadeceBirisi. yazmış: maalesef narinler akım dalgalanması nı yoğun yaşamanızdan dolayıda olabilir watman Devamı için tıklayın... Oyun anında yapıyor sadece eskiden kilit ekranında mavi ekran falan yiyordum
SadeceBirisi. Cezalı 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 16,299 Reaksiyon skoru 9,838 26 Aralık 2023 #68 Necromancerr yazmış: Oyun anında yapıyor sadece eskiden kilit ekranında mavi ekran falan yiyordum Devamı için tıklayın... ram lerde problem olabilir
Necromancerr yazmış: Oyun anında yapıyor sadece eskiden kilit ekranında mavi ekran falan yiyordum Devamı için tıklayın... ram lerde problem olabilir
Necromancerr 80+ Platinum Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 11,118 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 5,843 26 Aralık 2023 #69 SadeceBirisi. yazmış: ram lerde problem olabilir Devamı için tıklayın... mavi ekran düzeldi sürücüyle
SadeceBirisi. yazmış: ram lerde problem olabilir Devamı için tıklayın... mavi ekran düzeldi sürücüyle
casrow 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 1,199 Reaksiyon skoru 354 26 Aralık 2023 #70 paran varsa nvidia yoksa amd
MrCodeX 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 5,139 Reaksiyon skoru 2,558 26 Aralık 2023 #71 Hangisi ucuzsa onu alırım ikiside işimi görüyor. Sırf Nvidia yada AMD diye pahalı olana para vermem. (VRAM de önemli benim için) İşlemci de aynı şeyi yapmam ama pahalı olsa bile AMD tercih ederim.
Hangisi ucuzsa onu alırım ikiside işimi görüyor. Sırf Nvidia yada AMD diye pahalı olana para vermem. (VRAM de önemli benim için) İşlemci de aynı şeyi yapmam ama pahalı olsa bile AMD tercih ederim.
G Gorkeemmm 80+ Bronze Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 1,545 Reaksiyon skoru 437 26 Aralık 2023 #72 Niwell yazmış: alcağımdan değil insanlar genel olarak hangisini tercih ediyor onu merak ediyorum Devamı için tıklayın... Hangisi parasına göre daha iyi performans sunuyorsa, vram durumunda eli bolsa, herhangi problemi yoksa odur.
Niwell yazmış: alcağımdan değil insanlar genel olarak hangisini tercih ediyor onu merak ediyorum Devamı için tıklayın... Hangisi parasına göre daha iyi performans sunuyorsa, vram durumunda eli bolsa, herhangi problemi yoksa odur.