F/P durumuna göre Kullanacağı uygulamalara göre Fan boyluğa vb bir sürü çeşit arttırılabilir.Arkadaşlar hangisini tercih ediyorsunuz sebebiyle yazabilir misiniz?
Açıklamandaki 7900GRE ekran kartlı sistem seninse performans farkını yakından deneyimliyorsundur.ben sadece oyun oynayacağım
enerjiden sipariş verdim gelmesini bekliyorum...Açıklamandaki 7900GRE ekran kartlı sistem seninse performans farkını yakından deneyimliyorsundur.
Doğru olanı seçmişsin zaten.
sizin görüşünüzü sordum nesi saçma tam olarak siz hangisini kullanıyorsunuz ve ne amaçla kullanıyorsunuz soru bu yaniÇok saçma bir soru bu.
Durumdan duruma, bütçeden bütçeye, amaçtan amaca değişir.
Gayet iyi yapmışsın. Hayırlı olsun.enerjiden sipariş verdim gelmesini bekliyorum...
Panel ayarları kimin niçin niye bu kadar umrunda bilmiyorum. En doğru olanı tüm kontrolü oyuna vermek ve sadece panelden görüntü modunu Tam ekran yapıp geçersin.AMD derim çünkü. Ekran kartı panel ayarı bile çok hoşuma gidiyor sırf onun için alıyorum ben.
NVIDIA ise Windows XP gibi duruyor. Ve fiyat performans olduğu için aynı denk kart NVIDIA tarafında çok pahalı olabiliyor. Ve ucuz olan AMD daha fazla performansta verebiliyor.
VRAM konusuna girmeye gerek yok zaten.
Ne amaçla aldınız, hangi oyunları oynayacaksınız, bütçe ne idi, ne bekliyorsunuz?sizin görüşünüzü sordum nesi saçma tam olarak siz hangisini kullanıyorsunuz ve ne amaçla kullanıyorsunuz soru bu yani
Bunada cevap vereyim.VRAM konusuna girmeye gerek yok zaten.
Yazılım işlerimi MacBook tan hallediyorum lol valo naraka ve birkaç hikayeli oyun oynayacağım başka bir şey yapmayacağımPanel ayarları kimin niçin niye bu kadar umrunda bilmiyorum. En doğru olanı tüm kontrolü oyuna vermek ve sadece panelden görüntü modunu Tam ekran yapıp geçersin.
Alıntıyı görüntüle
+Olarak eğer 10bit monitör kullanıyorsanda ordan 10bit olarak ayarlayabilirsin, oto 8bit gelir çünkü.
Onun dışında çözünürlük ekleyip, renk ayarı yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne amaçla aldınız, hangi oyunları oynayacaksınız, bütçe ne idi, ne bekliyorsunuz?
Eğer render, edit işleri ile uğraşıyorsanız mesela Nvidia cuda, amd open biriminden 2 kat daha iyi nerdeyse.
Yada güncel mi eski oyunlarımı oynucaksınız gibi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunada cevap vereyim.
Şuan özelliklede NVİDİA tarafında her model için VRAM yeterli, zaten NVİDİA vram optimize etme konusunda bir usta.
Mesela 4060 ve 4060ti, 1080p kartları. Şuan özelliklede NVİDİA kartlarda 8GB vram gayet yeterli.
4060ti 8gb ve 4060ti 16gb modelini kullandığın zaman 1080p RT dahil her şey ultrada iken iki kart arasında ne fps, ne %1 fps, %0.1 fps farkı var, birebir aynılar.
Ve bunu The Last Of Us, Hogwarts Legacy, Spiderman gibi en fazla vram yiyen oyunlar için söylüyorum birde.
Direkt örnek istiyorsanda VRAM özellikleri aynı olan ve iki tane yeni seri kart ile kıyaslarım.
RX 7600XT vs 4060Tİ 16GB. İkiside 128bit, 16gb vrami var ve güncel modeller.
NVİDİA'nın 9,7gb VRAM yediği yerde AMD 12.3gb vram yiyor mesela.
1024mb=1gb
Ben nvidia alırdım.Yazılım işlerimi MacBook tan hallediyorum lol valo naraka ve birkaç hikayeli oyun oynayacağım başka bir şey yapmayacağım