Zamanlama standartını CVT yapValorant oynuyorum ve 1024x768 en sevdiğim 4:3 ben piksel kalitesi düşmeden şu şekilde ;
Alıntıyı görüntüle
yapmaya çalışıyorum fakat şu hatayı alıyorum ;
Alıntıyı görüntüle
yardımcı olabilecek birisi varmı?
Zamanlama ekranına yazdığıniz özel çözünürlüğünuzu aynı şekilde Çözünürlük (px) kısmına da yazınız.aynı hatayı alıyorum
G. Yenileme hızını 143.868 yapar mısın? Kendi yapıyor olabilir gerçiaynı hatayı alıyorum
ilk yazdığım mesajda piksel kalitesi düşmeden diye belirtmiştim başka bir çözümünüz varmı?Zamanlama ekranına yazdığıniz özel çözünürlüğünuzu aynı şekilde Çözünürlük (px) kısmına da yazınız.
kendi yapıyor zatenG. Yenileme hızını 143.868 yapar mısın? Kendi yapıyor olabilir gerçi
Çözünürlüğü 1920x1080 yapıp zamanlama ekranını istediğiniz çözünürlük yaparsanız olmayabilir bu arada. Oralar aynı olmalı. Şimdi farkettim.ilk yazdığım mesajda piksel kalitesi düşmeden diye belirtmiştim başka bir çözümünüz varmı?
İşte bende onun cevabını arıyorum çözünürlük düşmeden nasıl 1024x768 yapabilirim?Çözünürlüğü 1920x1080 yapıp zamanlama ekranını istediğiniz çözünürlük yaparsanız olmayabilir bu arada. Oralar aynı olmalı. Şimdi farkettim.
Bunun için upscale yapılması lazım. Pubg de olan Resulation Scale gibi. CSGO da yok maalesef.İşte bende onun cevabını arıyorum çözünürlük düşmeden nasıl 1024x768 yapabilirim?
Şöyle düşünün cs:go oynuyorsunuz 1024x768 de oynuyorsunuz ama piksel kalitesi 1080p