Ekran kartı alamamanı anlarım fakat RX 570'i satamamak mucizeDaha RX5600XT Bile alamayan, RX570'imi satamayan ben...
Hem satmaya kıyamıyorum. Hem de değer kaybeder diye düşünüyorum. 1300'e almıştım 1500'e satmak garip geliyor milleti kazıklıyormuş gibi hissediyorum.Ekran kartı alamamanı anlarım fakat RX 570'i satamamak mucize
Palit 1650sHem satmaya kıyamıyorum. Hem de değer kaybeder diye düşünüyorum. 1300'e almıştım 1500'e satmak garip geliyor milleti kazıklıyormuş gibi hissediyorum.
Hadi diyelim ki 1500'e sattım bir şekilde. O zaman yerine hangi kartı alacağım o da ayrı bir olay.
4GB VRAM'in Gelecekte Cyberpunk 2077 İçin Yeteceğini Pek Düşünmüyorum.Palit 1650s
Abi ben sende rx580 var diye biliyordum.Yayını izlerken köşeden RX 5700 XT üzülerek bakıyordu bana
Zaten referans model o. Undervolt yaparsın mis gibi kart olur.Arkadaşlar XFX markasindan 6800xt aldim sizce nasıl bir marka hiçbir amd ekran karti tecrubem yok
Konuya düzenleyip koyun hocam, daha sağlıklı olur.AMD Radeon RX 6700 Serisi Mart Ayında Gelebilir! | Donanim Arşivi
AMD, geçtiğimiz aylarda yaptığı lansmanla birlikte RX 6000 serisindeki bazı ekran kartı modellerini resmi olarak tanıtmıştı. O lansmanla birlikte ekrandonanimarsivi.com
Bunu unutmuşum, iliştireyim buraya
rx 600 zaten var ama laptoplar için amdnin sitesinden bakabilirsinUygun fiyatlı yeni rx600lerin çıkacağını da düşünüyorum. Veya RX6600, RX6500 filan da gelebilir. Bunlar pahalı birçok kişinin bütçesi yetmez.