Neler Yeni

Amd readon rx590 driver çöküyor

Brkmozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Burak ÖZDEMİR
Piyasada yeni çıkan bir oyun oynamak üzere indirdim fakat siyah ekran da kalıyor restart atınca ekran kartı driver çalışmıyor restart atıyorum yeniden driver aktifleşmiyor çalışmıyor yeniden yüklemek zorunda kalıyorum ve çok şarşırtıcı bir durum siyah ekranda iken ekran kartından diot sesi geliyor başka bir oyunda olmuyor oyun overwatch 2 ve Battle.net oyunlardan fps drop oluyor devamlı sorun nedir?

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Piyasada yeni çıkan bir oyun oynamak üzere indirdim fakat siyah ekran da kalıyor restart atınca ekran kartı driver çalışmıyor restart atıyorum yeniden driver aktifleşmiyor çalışmıyor yeniden yüklemek zorunda kalıyorum ve çok şarşırtıcı bir durum siyah ekranda iken ekran kartından diot sesi geliyor başka bir oyunda olmuyor oyun overwatch 2 ve Battle.net oyunlardan fps drop oluyor devamlı sorun nedir?
ölü ekran kartı

Brkmozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Burak ÖZDEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ekran kartınızı temiz tutun aldığımdan beri hiç açmamıştım içi toz + macun kurumuş büyük ihtimalle tozlar iletken hale getiriyordu kartın üstünde bir takım yerleri şimdi oyunları oynadım stres testi de yaptım sıkınıtı çıkmadı kartı overclock ta yaptım düzgün çalışıyor bilginize :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,719
Üyeler
165,878
Son üye
miracavci
Top Bottom