Merhabalar ,tam bir baş belası sorunla karşı karşıyayım. Düne kadar bir şey yoktu lakin bugun ss'te de görüldüğü üzere Amd Redeon Sowftware Kontrol Paneli bir oyunu açıp çıktığım vakit en az %25-30 'larda kullanım yapıyor düz masaüstünde işlem yapılmadan. Ne olursa olsun kullanımı düşmüyor. %30'larda bir CPU kullanımı çok kötü bir şey olmamalı böyle bir şey.
* Son güncel sürüme güncellemiştim silip önceki sürücüme (20.8.2) döneyim bari diyerek DDU ile tam kaldırma gerçekleştirip geçtim daha garanti olsun dedim silip yeniden yükledim olmadı.
* MSI Afterburner gibi programları kapatsamda aynı.
* OC yok.
Bir türlü ne yapsam çözemedim kafayı yiyeceğim arkadaşlar. Oyunlarda durduk yere %90 %100 'lere gelen kullanım oluyor. Olmayan bir sorun bugün çıktı yardımlarınızı bekliyorum.
Up
* Son güncel sürüme güncellemiştim silip önceki sürücüme (20.8.2) döneyim bari diyerek DDU ile tam kaldırma gerçekleştirip geçtim daha garanti olsun dedim silip yeniden yükledim olmadı.
* MSI Afterburner gibi programları kapatsamda aynı.
* OC yok.
Bir türlü ne yapsam çözemedim kafayı yiyeceğim arkadaşlar. Oyunlarda durduk yere %90 %100 'lere gelen kullanım oluyor. Olmayan bir sorun bugün çıktı yardımlarınızı bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Up
Son düzenleme: