AMD Redeon Software Driver Yüksek CPU Kullanımı Sorunu

Pandew

80+
Reaksiyon skoru
48
Merhabalar ,tam bir baş belası sorunla karşı karşıyayım. Düne kadar bir şey yoktu lakin bugun ss'te de görüldüğü üzere Amd Redeon Sowftware Kontrol Paneli bir oyunu açıp çıktığım vakit en az %25-30 'larda kullanım yapıyor düz masaüstünde işlem yapılmadan. Ne olursa olsun kullanımı düşmüyor. %30'larda bir CPU kullanımı çok kötü bir şey olmamalı böyle bir şey.
* Son güncel sürüme güncellemiştim silip önceki sürücüme (20.8.2) döneyim bari diyerek DDU ile tam kaldırma gerçekleştirip geçtim daha garanti olsun dedim silip yeniden yükledim olmadı.
* MSI Afterburner gibi programları kapatsamda aynı.
* OC yok.

Bir türlü ne yapsam çözemedim kafayı yiyeceğim arkadaşlar. Oyunlarda durduk yere %90 %100 'lere gelen kullanım oluyor. Olmayan bir sorun bugün çıktı yardımlarınızı bekliyorum.

adm2.png
amd.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Up

Son düzenleme:
Bendede aynı sorun var fakat bende %10 gibi bir kullanım var sorunlarımız benzer fakat bende çözüm bulamadım eğer sorunu geçici çözmek isterseniz radeon softwarein çalışmasını durdurun cpu kullanımı %5 lere inecektir.

virüs olabilir belki sıradan bir uygulamayı seçip kendini çalıştırır virüs sen de ise radeon software e üzerinden kullanıyor belki vürstendir emin değilim sistem arızasıda olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,680
Üyeler
189,902
Son üye
kadirg5352
Geri