Neler Yeni

AMD RX590 görüntü tekrarı ayarı yüzünden mavi ekran.

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Evet başlıkta yazan çok garip gelecek ama büyük ihtimalle bu ayar yüzünden mavi ekran yiyorum. Recep Baltaşla 2 gündür uğraşıyoruz sebebini bulamamıştık ama tahminimce bu yüzden videosunu da bırakıyorum.
Abdullah abi veya başka herhangi bir moderatör görür ve onunla iletişime geçerse çok mutlu olurum çünkü baya araştırdım ve böyle sorun yaşayan kimseyi bulamadım :D
Olay şu: bilgisayarım sadece LoL'de tam ekrana aldığım anda mavi ekran veriyor. Başka oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. Ya FPS 30'a sabitleniyor ya da mavi ekran alıyordum. Bugün DDU ile binlerce kez yapmama rağmen bir umut tekrar silip yükledim ve girdiğimde mavi ekran yoktu. Ardından Valorant girdim belki iyi bir hareket yaparım klip alırım diye "görüntü tekrarı" ayarını aktifleştirdim :D Ardından LoL'de deneme amaçlı girdim ve mavi ekran. Ayarı kapattım oynadım sıkıntı yok, ayarı açtım mavi ekran. Bunu farkettikten sonra da videoya çektim zaten.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Evet başlıkta yazan çok garip gelecek ama büyük ihtimalle bu ayar yüzünden mavi ekran yiyorum. Recep Baltaşla 2 gündür uğraşıyoruz sebebini bulamamıştık ama tahminimce bu yüzden videosunu da bırakıyorum.
Abdullah abi veya başka herhangi bir moderatör görür ve onunla iletişime geçerse çok mutlu olurum çünkü baya araştırdım ve böyle sorun yaşayan kimseyi bulamadım :D
Olay şu: bilgisayarım sadece LoL'de tam ekrana aldığım anda mavi ekran veriyor. Başka oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. Ya FPS 30'a sabitleniyor ya da mavi ekran alıyordum. Bugün DDU ile binlerce kez yapmama rağmen bir umut tekrar silip yükledim ve girdiğimde mavi ekran yoktu. Ardından Valorant girdim belki iyi bir hareket yaparım klip alırım diye "görüntü tekrarı" ayarını aktifleştirdim :D Ardından LoL'de deneme amaçlı girdim ve mavi ekran. Ayarı kapattım oynadım sıkıntı yok, ayarı açtım mavi ekran. Bunu farkettikten sonra da videoya çektim zaten.
Ayar nerde? Bende bi açayım. Ayrıca hangi driver

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayar nerde? Bende bi açayım. Ayrıca hangi driver
20.9.2 Genel sekmesinin altında. Önceki driverlarda da deneyeceğim bakalım mavi ekran olacak mı "görüntü tekrarı"nı açınca

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
reis hakkını helal et sonda güldüm valla aniden olunca

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç